WHAT YOU DO :
( så här gör du )
 
Värm upp mjölken försiktigt inte så att det ryker eller bubblar. Vispa mjölken lätt till ett mjukt fluffigt skum. Detta gör du oavsett om du har en lattevisp, mjölkskummare eller en gammal hederlig handvisp - som är det jag brukar använda mig av. När du vispar mjölken, vispa inte för länge eller för hårt. Då blir skummet för luftigt och lägger sig som ett lock över kaffet. När du har vispat färdigt, knacka kastrullen mot ett hårt underlag. Då försvinner de största bubblorna. Kvar blir de små bubblorna, häll över mjölken och kaffet och skeda på skummet. Placera den valda stencilen över koppen och pudra på kakao / eller kanel. Klart ! 
 
Njut av din goda kaffe ! :)
 
. ♥ .  
 
 
 
 
 
 
↑ EN KOPP KAFFE LATTE & VARM CHOKLAD.  ↑
 
Jag älskar mitt kaffe på morgonen men ännu mer när jag gör dom lite roligare med olika konstverk på. Mitt favorit mönster i kaffekoppen, som ni säkert redan har listat ut är utan tvekan en rosett.  
 
Nu kan du också dekorera ditt kaffe som en riktig barista ! Precis så som man får kaffet när man går ut på café och dricker kaffe. Jag köpte mina kaffe stenciler på Ebay för 9 kr, i förpackningen fick jag 16 stycken plast stenciler med olika mönster på. Stencilerna finns att klicka hem på Ebay » här. «  (Galet att samma stenciler som kostar 9 kronor på Ebay finns att köpa på flera olika hemsidor för upp till 13 gånger det dubbla priset.) 
 
 
 
 
Y U M M Y
 
Ett konstnärligt mästerverk i din kaffekopp väntar. :)