Och så hoppade vi över våren och fick sommar direkt ! De senaste dagarna har det varit bara sommar väder och jag har inte mått bättre. Jag har passat på att umgås hela helgen med mina vänner. ♥ 
 
Under helgen hände det också en super rolig grej, en tjej kontaktade mig på insta och berättade att flera av mina nagel bilder var med i en amerikansk artikel på nätet, tänkte först att det var bs men googlade ändå upp det. Och visst var det så ! Jag hittade artikeln som handlade om matta nagellack och där fanns flera av mina bilder , så himla coolt ! För er som inte vet så är Popsugar en populär amerikansk nättidning. Artikeln hittar ni » här. 
 
Några bilder från den senaste veckan.. Jag vet mycket kaffe bilder den senaste tiden, men i sammanband med att jag slutade röka för 3 månader sen så har jag börjat dricka mer kaffe istället. Skulle inte säga att jag är beroende men gott är det !
 
 
 
 
CHROME NAILS
 
Jag bad min vän att ta med sig Isadora Chrome pulver kit för att testa det på mina naglar och så här blev resultatet. Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte.