Hey pĂ„ er ! ♄
 
Oj vad det har ekat tomt hÀr pÄ bloggen dom senaste dagarna. Kom pÄ mig sjÀlv att jag glömt bort bloggen ett tag. Men jag tror helt Àrligt inte ni har lagt sÄ mycket mÀrke till det eftersom ni precis som jag sÀkert har varit ute och njutit av den sköna vÀrmen som vÀdret har bjudit oss pÄ den senaste veckan. SÄÄ himla skönt med klarblÄ himmel, sol och vÀrme ! Fast i samma stund som jag sitter och skriver detta inlÀgg sÄ Àr himmeln grÄ och det spö regnar ute. TrÄkigt.  
 
Förr igÄr var det som sagt morsdag , jag Äkte till min mami tillsammans med min syster och överraskade henne med lite presenter och grill ute pÄ gÄrden. Egentligen ska man uppskatta sin mamma sÄ ofta man kan och inte bara pÄ morsdag.
 
. . . . 
 
 
Jag har gÄtt lite bananas med nya lÀppmasker som jag har klickat hem frÄn Ebay för ett tag sen. Jag Àlskar lÀppmasker Àven om dom inte ger vÀrsta "wow" effekten men funkar perfekt som Äterfuktning och peeling. Kommer sedan nÀr jag har prövat alla lÀppmaskerna  skriva ett separat inlÀgg om de olika lÀppmaskerna. 
 
 
 
Ni hittar de olika lÀppmaskerna hÀr:
Guldig lÀppmask | Choosy | Pilaten lÀppmask