NÄgot som skulle ha varit en trÄkig fredag blev en mysig Àventyrsfylld fredag pÄ Tivoli i Köpenhamn istÀllet. Min fina vÀn överraskade mig och Brownie med biljetter till premiÀren av jul pÄ Tivolit. Jul öppningen öppnar egentligen idag för allmÀnheten och varar Ànda fram till sista december dagen - 31 december och har öppet till midnatt pÄ helgerna. 
 
 
❅  ❅  ❅

 
Ni vet att jag vid flera tillfÀllen har tjatat om Köpenhamns Tivoli och att ni mÄste dit speciellt under julen sÀrskilt om ni har barn ! HÀr Àr det jul i varje hörn, snö pÄ taken, rök i skorstenen, bodar med massor med juldekorationer och andra hantverk, mini donuts, churros, varm glögg i mÀngder med olika smaker, karuseller, julkonserter och fantastiska gourmet restauranger. Dekorerad med över 60, 000 julgranskulor, mÀngder med juljus, snö, granar, julblommor, julbodar och allt som hör till julen och lite till, levererar Köpenhamns Tivoli den ultimata julstÀmmningen.
 
Vi drack glögg , Ă„t churros och Ă„kte massor med karuseller. Är dom gratis sĂ„ Ă€r det bara sjĂ€lvklart att man Ă„ker berg och dalbana och Ă„ker Musikkarusellen i par. Visserligen Ă€r det hur mysigt som helst att Ă„ka pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r det Ă€r mörkt och alla ljusen lyser upp men jag föredrar Tivoli pĂ„ dagen nĂ€r det Ă€r ljust och man ser alla juldekorationerna klart och tydligt. 
 
 
 
 
 
LOVE OF MY LIFE ♄  
 
LOVY DOVYS 
 
 
A CINDERELLA CARRIAGE ! 
 
 
 
 
MIN FAVORIT INREDNINGS BUTIK PÄ TIVOLI