Bara för denna gÄngen gör jag ett undantag med att lÀgga upp en halv dÄlig iphone bild. MÄste ju visa er mina nya lÀsglasögon!
 
. . . 
 
 
Jag lÀngtar tills jag fÄr mina nya glasögon !! För mig som Àr sÄ jÀkla otÄlig Àr vÀntan bara jobbig. Haha.. jag avskyr ju att vÀnta. Idag hade jag tid hos synoptikern,  jag var sÄ jÀkla taggad för jag skulle Àntligen fÄ köpa nya glasögon !  Det var drygt 5 Är sedan jag sist var hos optikern sÄ nu var det dags för ett par nya glasögon samt synundersökning. Synundersökningen gick bra, med tanke pÄ att jag har anvÀnt glasögon i 24 Är sÄ hade min syn blivit lite bÀttre och inte sÀmre och det Àr ju alltid nÄgot. Vid det hÀr laget Àr det lika bra att inse att jag kommer aldrig att kunna se perfekt. 
 
NÀr det var dags att vÀlja bÄgar visste jag precis vilken modell jag ville ha, jag var ute efter ett par nörd glasögon pilotformad. Jag hittade inga bÄgar jag tyckte om i början men i sista minuten fick mina ögon syn pÄ dessa fantastiska rose guld pilotbÄgar. Dom var som gjorda för mig trots att det Àr Michael Kors, och jag som inte alls tycker om MK. Att dom visade sig vara Michael Kors var bara ett dÄigt skÀmt. Oh well. Jag svalde min stolhet och köpte dom. Nu ska jag vÀnta ivrigt i 2 veckor tills jag fÄr mina glasögon.