{ Super go detox te från Pukka }
 
 
 
Hey på er ! 
 
Det är fredag, men inte vilken fredag som helst. Idag är det min och Brownies 11 årsdag ! ♥ Det är 572 veckor, 132 månader och 4015 dagar. Min älskade B !  Ikväll har vi inte planerat något märkvärdigt men det kanske blir middag ute på en mysig restaurang med några vänner eller bio. Skönt med äntligen helg !
 
 
Denna veckan började bra, i onsdags kom dom äntligen för att plocka bort avfuktaren som vi har haft i köket i 3 veckor och nu återstår bara att golvbyggarna ska börja bygga ett nytt köksgolv till oss. Egentligen så skulle dom ha börjat igår men till vår otur så har det åter igen uppstått problem,  vilket har gjort att byggarbetarna inte kunde påbörja sitt arbete som dom skulle. Egentligen skulle köksgolvet varit klar nästa vecka på tisdag men det lär ju inte hända. Allt det här har varit så jävla jobbigt att jag vill bara att det ska bli klart för en gångs skull !
 
 
 
 Fantastiska vita rosor som jag hitta på Mobilia. 
 
 
Pukka's Detox te är så himla go ! Om ni inte har smakat den så tycker jag att ni ska göra det ! Den är lite stark i doften men i smaken är den söt, den är perfekt för er som älskar Kardemumma och anis frukt.  Pukka Detox består av 100% ekologiskt odlade örter och är dessutom helt fri från artificiella smakämnen, konserveringsmedel, socker och andra sötningsmedel.