{ BERING x MAX RENÉ ROSE GOLD WATCH  }
 
. . .
 
Jag har fått så himla många komplimanger för min nya klocka från Bering och även om den är väldigt nätt och liten för min smak så älskar jag den! Den är elegant och stilig. Min klocka är från serien Max René döpt efter den danska klockdesignern. 
Klockan kommer med utbytbara band som man enkelt byter själv genom att föra bandet åt vänster, vill man ändra look på sin klocka kan man köpa lösa band till den. Dessa klockor är moderna och klassiska och finns i ett brett utbud av olika alternativ. Till skillnad från min föråldrade Michael Kors klocka tål denna vatten vilket jag tycker är super bra. Den är dessutom behaglig för min handled och det är lätt som en fjäder. En perfekt budget klocka helt enkelt. 
 
 
KLOCK DETALJER :
Urtavla : Qvartsverk
Armbandsur : Meshband i roséguldpläterat stål.
Glas : Reptåligt safirglas
Vattentäthet: 5 ATM = tål dusch, men man bör undvika att bada med klockan.
Pris: 1900 kr.
 
 
 
Till alla klockor i serien Max René medföljer både ett kort damband och ett långt herrband. Jag bytte ut mitt armband till den korta då den långa var för stor för min lilla handled. 
 
 
Min fina tröja för er som undrar kommer från H&M. Det är den perfekta tjock tröjan till hösten men framför allt till vintern. Den är mysig och har super fina detaljer på ärmarna. Jag älskar detaljerna ! 
 
Stickad tröja | Te mugg | Louis Vuitton agenda 
 
 
xoxo Paula