{ LASH STORY PRO FÖRVARING }
 
. . . . 
 
 
Från första stunden jag fick syn på Lash story Pro var det ingen tvekan att jag var tvungen att ha den för mina lösfransar. Det var kärlek vid första franskastet. Som den riktiga ögonfrans junkien jag är,  äger jag en hel del fransar, fransar som bara tar en massa onödig plats eftersom dom ligger lite överallt. Så ni kan tänka er hur den här kommer att göra mina dagar så mycket lättare ? 
 
Så om du är en lashoholic som jag, då är den här perfekt för dig ! Lash Story Pro är det perfekta lösögonfrans verktyget för att hålla dig organiserad. Den tar betydligt mycket mindre plats än att ha en massa frans lådor som bara tar en massa plats, plus att du kan se alla dina fransar samtidigt framför dig vilket gör det lätt att hitta rätt par. Håll dina fransar organiserade genom att märka dina fransar och sätta varje frans namn ovanför. Och anpassa din bok med roliga klistermärken ! Lash Story Pro rymmer 22 par fransar och har plats för två limflaskor. 
 
 
 
 
 
 
Det tog exakt 10 dagar att få hem den från den dagen jag beställde den till att få den levererad. Jag passade på att klicka hem den när HOL hade 20% på hela sitt sortiment på sin sida. Sammanlagt betalade jag 22 dollar för fodralet inklusiv frakt. Jag slapp betala någon tull eller andra extra kostnader då mitt köp låg på under 200 kr. Gissa om jag var extra glad över mitt fynd ! 
 
För er som undrar så kommer alla mina lösfransar från olika märken från bland annat H&M, Ebay, Duffy lashes osv. 
 
 
› Här kan ni klicka hem Lash Story Pro $18. (motsvarar ca 147 kr)