❝ I'D LOVE TO HAVE THE WHOLE PLACE SWIMMING IN ROSES ❞
 
. . . 
 
Heey vÀnner ! Hoppas helgen har varit fin. 
 
Gud vad förra veckan gick snabbt och denna verkar gÄ lika snabbt, snart Àr det dags för helg igen ! 
Ja hösten Àr hÀr men det verkar som sommar vÀdret inte har gett sig riktigt. Det Àr fortfarande varmt och svalt nÀr man gÄr ut, vilket Àr skönt och uppfriskande. Bladen pÄ trÀden har dock börjat bli gula och sakta börjat slÀppa. BÄde igÄr och idag har höst kÀnslan riktigt kickat in hos mig.  SÄ sjÀlvklart var jag tvungen att klicka hem en massa doftljus. Detta Àr nÄgra av de mÄnga sakerna jag Àlskar med hösten, att fÄ tÀnda doftljus, i stora lass ocksÄ. Haha..
 
. . . .
 
Annars dÄ ? Ja, de senaste 2 veckorna har det inte alls varit nÄgot roligt. Först gick min imac dator sönder eller skÀrmen slocknade av nÄgon konstig anledning medan allt annat pÄ dator funkade. Efter ett helt dygn kunde vi tvÄngs reebota skÀrmen, ni vet precis som man gör med sin iphone nÀr den strular eller man mÄste göra konstig uppdatering ? Precis sÄ. Och det funkade och vi lyckades tÀnda min skÀrm. Och nu till helgen upptÀckte jag en vattenlÀcka i vÄrt kök, Àr sÄ tacksam att jag var snabb och upptÀckte den i tid. Jag Àr alltid uppmÀrksam med allt hÀr hemma, sÄ nÀr minsta lilla Àr fel dÄ kÀnner jag det direkt pÄ mig som i detta fallet. Hur som haver tydligen sÄ vart det ett vatten rör som hade hoppat ur led och gÄtt sönder sÄ all vattnet frÄn kranen bara forsade under skÄpen och pÄ golvet. Vi fixade snabbt med en rörmokare sÄ ingen större skada hann ske. Puff! 
 
SÄ vet ni vad jag har gjort ? Jag har köpt mina första julklappar. Nu Àr vi i slutet av september och jag har redan börjat julklappsinköpen. SÄ nu Àr jag klar med smÄttingarna av vÄr familj. Vi Àr vÀldigt mÄnga i vÄr familj, sÄ det Àr lika bra att vara ute i god tid. Och nu nÀrmar vi oss Oktober dÄ Àr det enligt mig dags att börja tÀnka pÄ julklappar. Julklappar Àr ju superroligt att ge bort, men det kan bli rÀtt dyrt och stressigt. SÄ i december vill jag heller njuta av julkÀnslan till fullo och inte springa runt och hetsa över julklappar, det tycker jag bara Àr jobbigt...