Det här är bland det enklaste hundgodiset jag har gjort hemma som faktiskt inte har krävt någon bakning eller ingredienser för den delen. Enklare recept än torkad blodpudding lär ni inte hitta och våra fyrbenta barn älskar det ! Jag hade en ganska stor bit blodpudding över i kylskåpet och passande nog så hade Richies godis nyligen tagit slut, så jag bestämde mig för att göra blodpuddingen till hundgodis. Och eftersom jag är lite extra så ville jag göra Richies bitar roligare än att skära dom i tråkiga fyrkanter som alla andra. Så jag valde att använda mig av en liten kakstämpel på cirka 4 cm att trycka ut bitarna med. Använde lite mjöl så att inte kakformen skulle fastna på blodpuddingen. Det överflödiga blodpuddingen som blev över arbetade jag ihop till en klump som jag sedan kavlade ut och tryckte ut fler bitar med. Torkad blodpudding är sådant hundgodis som de flesta hundar är lite extra glada över och som inte kostar en förmögenhet att göra. 
 
 
 
 
fortsätt scrolla neråt för receptet 
 
 
 
DU BEHÖVER : 
 
Det enda du behöver är blodpudding eller blodkorv.
(läs gärna på förpackningen så den inte innehåller en massa salt )
 
 
 
 
WHAT YOU DO : 
( så här gör du )
 
Börja med att sätta ugnen på låg värme, cirka 100 grader. 
Skär blodpuddingen eller blodkorven i valfri storlek, form.
Lägg sedan bitarna på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på låg värme alltifrån 45 minuter till ett par timmar. Torktiden varierar beroende på bitarnas storlek.  Jag hade mina inne i 2 timmar med ungsdörren öppen på glänt.
 Vänta på att dom ska bli helt kalla innan du ger en till din fyrbenta barn. ♥
 Förvara torrt i en burk.
 
 
 
Min Richie la sig bredvid ugnen i 2 timmar medan dom torkade i ugnen och väntade.
Han är fullkomligt galen i dom ! Och var absolut en hit.