Chalky Pink | Flamingo Flush | Bubblegum | Ritual | Memory Lane | Memento
 Lilac Whimsy | Champurrado | Rose Umber
 
. . . 
 
 
Jag Àr inget fan av H&M's skönhetsprodukter men om det Àr nÄgot jag vet sÄ Àr det att kvalitén pÄ deras nagellack Àr grym och tror ocksÄ att det Àr deras mest framgÄngsrika avdelning. Faktum Àr att deras nagellack Àr mycket bÀttre Àn mÄnga andra dyra nagellacksmÀrken som tex Chanel, Dior och Estee Laudeer. H&MŽs nagellack levererar snygga nyanser med bra textur och snabb torkande formula till bra pris. Borsten Àr grym, bredd och lÀtt att jobba med, man kan nÀstan inte misslyckas, lacket har lagom konsistens , det rinner inte ivÀg men det Àr heller inte tjockt eller svÄrarbetat och torkar snabbt. Dessutom hÄller H&M's lÀngre Àn mÄnga andra lack. Jag har under Ären haft mÄnga favoriter frÄn H&M men som dessvÀrre har försvunnit i takten med Ären och deras konstanta utveckling. Nagellack som jag Àn idag fortfarande har kvar för dom Àr fortfarande i bra skick, frÄga mig inte hur men nagellacken Àr i toppskick, precis som nÀr jag först köpte dom. Mitt Àldsta nagellack mÄste minst vara 10 Är, tro det eller ej. 
 
Jag har mÄnga favoriter men min holy grail och min go to nagellack alla dagarna i veckan Àr utan tvekan Chalky Pink. NÀr jag upptÀckte Chalky Pink sÄ visste jag att det var min nya favorit och att ingen annan skulle kunna slÄ den. I skrivandes stund Àr det pÄ vÀg ytterligare Ànnu en pÄfyllning av Chalky Pink, detta blir min femte flaska. 
 
Ni hittar alla nagellacken i detta inlÀgg i H&M's butiker, tidigare har man kunnat köpa nagellacken pÄ deras hemsida ocksÄ men för ett tag sedan har dom plockat bort dom till och frÄn hemsidan. SÄ nÀr jag satt och skrev detta inlÀgget hittade jag inte dom pÄ deras hemsida.  Ibland har dom ocksÄ grymma erbjudanden som tag tre betala för tvÄ, det Àr bara att hÄlla utkik. 
 
 
 
Favoriten "Chalky Pink" ♄
 
 
 
  
En annan favorit "Flamingo flush" ♄
 
 
Oljebaserade nagellack ↑