Chalky Pink | Flamingo Flush | Bubblegum | Ritual | Memory Lane | Memento
 Lilac Whimsy | Champurrado | Rose Umber
 
 
 
 
 
 
Jag är inget fan av H&M's skönhetsprodukter men om det är något jag vet så är det att kvalitén på deras nagellack är grym och tror också att det är deras mest framgångsrika avdelning. Faktum är att deras nagellack är mycket bättre än många andra dyra nagellacksmärken som tex Chanel, Dior och Estee Laudeer. H&M´s nagellack levererar snygga nyanser med bra textur och snabb torkande formula till bra pris. Borsten är grym, bredd och lätt att jobba med, man kan nästan inte misslyckas, lacket har lagom konsistens , det rinner inte iväg men det är heller inte tjockt eller svårarbetat och torkar snabbt. Dessutom håller H&M's längre än många andra lack. Jag har under åren haft många favoriter från H&M men som dessvärre har försvunnit i takten med åren och deras konstanta utveckling. Nagellack som jag än idag fortfarande har kvar för dom är fortfarande i bra skick, fråga mig inte hur men nagellacken är i toppskick, precis som när jag först köpte dom. Mitt äldsta nagellack måste minst vara 10 år, tro det eller ej. 
 
Jag har många favoriter men min holy grail och min go to nagellack alla dagarna i veckan är utan tvekan Chalky Pink. När jag upptäckte Chalky Pink så visste jag att det var min nya favorit och att ingen annan skulle kunna slå den. I skrivandes stund är det på väg ytterligare ännu en påfyllning av Chalky Pink, detta blir min femte flaska. 
 
Ni hittar alla nagellacken i detta inlägg i H&M's butiker, tidigare har man kunnat köpa nagellacken på deras hemsida också men för ett tag sedan har dom plockat bort dom till och från hemsidan. Så när jag satt och skrev detta inlägget hittade jag inte dom på deras hemsida.  Ibland har dom också grymma erbjudanden som tag tre betala för två, det är bara att hålla utkik. 
 
 
 
Favoriten "Chalky Pink
 
 
 
  
En annan favorit "Flamingo flush
 
 
Oljebaserade nagellack ↑