NÀr jag satt och skrev min fredagslista sÄ kunde jag inte bestÀmma mig för att skriva den pÄ svenska eller engelska, men det Àr nÄgot med engelskan som fÄr allting att lÄta bÀttre. Tycker ni inte ?
 
. . . 
 
 
Right now I'm ... { Just nu..}
Lyssnar jag pÄ { Indila - DerniĂšre Danse } « lĂ€nk, samtidigt som jag drömmer mig bort till Paris sommaren 2014. Åh vad jag saknar Paris, det har varit allt för lĂ€nge sedan jag var dĂ€r sist !
 
 
Today im grateful for..  { Idag Àr jag tacksam över..}
Att jag vaknade i morse, Àr frisk och mÄr bra framförallt. Jag ser & hör sÄ himla mÀnniskor som mÄr dÄligt just nu sÄ att mÄ bra och vara lycklig Àr definitivt en lyx ! Och sjÀlvklart sÄ fÄr jag inte glömma min underbara man som Àr helt fantastisk! ( Man uppskattar detta extra nÀr man hör alla dessa otrohets skandaler som har drabbat gravida Khloe Kardashian. Fy vilken Àcklig snubbe,)
 
 
This Fridays feeling' ... { Fredags kÀnsla.. }
Nostalgisk, tacksam men framförallt glad. Glad för att det Àr fredag och jag ska fÄ trÀffa vÀnner, grilla, dricka en eller tre flaskor rosé och mysa massor med min andra halva. 
 
 
On my music playlist.. { PÄ min musik spellista..}
Ayo Jay Ft. Chris Brown, Kid Ink - Your Number. « lÀnk (seriöst besatt av den hÀr lÄten!)
HE3B Ft. Eugy - Lean On Me. « lÀnk
HE3B - Want It. « lÀnk
 
 
This Friday i am.. { Denna fredag ska jag.. }
TrÀffa mina vÀnner för att grilla, dricka massor med rosé och snacka lite skit. Fint vÀder och vÀrme innebÀr utehÀng, god mat, goda drinkar och roligt sÀllskap. Har sett fram emot detta precis hela veckan. 
 
 
Today i am eating .. { Idag Àter jag.. )
Lax! , Ät vÀrldens godaste lax till pÄsk sÄ nu har jag varit sugen pÄ det i en vecka.
Dessutom har jag Ànda sedan jag bodde hemma haft som tradition att Àta fisk varje fredag. 
 
 
 This weekends plans... { Helgens planer.. )
 Förhoppningsvis inviga Ärets första grillning, kanske Àta pÄ en mysig restaurang och njuta av det fina vÀdret om vi nu fÄr fint vÀder. För man vet aldrig vad dettta vÀdret ger oss, ena dagen kan vi fÄ snö och nÀsta sol och vÀrme. 
 
 
 
IN SWEDISH WE CALL IT FIKA