* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
CHLOÉ NOMADE – EAU DE PARFUM – 30 ML
 
 
 
 
Även om jag köpte denna godingen för cirka två månader sen så kommer Nomade att bli min höstdoft. Jag har tidigare aldrig haft en Chloé doft i min kollektion så jag antar att Nomade får bli min första. Den är femininin och chic i utseende, doftar lite halv söt men är ändå kaxig samtidigt som den påminner lite om en herrparfym. Sådär unisex fast ändå inte. Doften känns lyxig samtidigt som den är söt och pudrig på samma gång. 
 
 
 
Chloé Nomade Eau De Parfum fångar själen av en kvinna som är öppen för världens skönhet. Chloékvinnan bär med sig en frihet och en oföränderlig, naturlig elegans.
Tryggt och inspirerande blomstrar hon genom sina erfarenheter och möten, och hävdar vem hon är utan att någonsin påtvinga det. Denna inre styrka leder henne till att omfamna det ännu okända.
Chloé Nomade EDP är en blandning av mjukhet och styrka: fasetterna av denna blommiga Chypre blåser som vindarna av frihet. Ekmossans intensiva, mineraliska karaktär kombineras med den fräscha sötman av mirabelleplommon och blommig friskhet av fresia. 
 
 
 
Toppnot : Fresia  Hjärtnoter : Mirabellprommon Basnoter : Ekmossa
 
 
 
 
 
 
 
 
Chloé Nomade - Eau de parfum
 
Eau de Parfum – 30 ml – 625kr [ här
Eau de Parfum – 50 ml – 865kr [ här
 Eau de Parfum – 75 ml – 1085kr [ här ]