Dom enda cigaretterna jag Àger idag.. ett iphone skal. 

. . . 

 

I början av denna mÄnaden nÄdde jag 1 Är som rökfri , i skrivandes stund har jag nu varit rökfri i 1 Är och 1 mÄnad.  Jag har alltid vetat innerst inne att jag nÄgon dag skulle sluta röka men jag trodde aldrig att den skulle bli förra Äret.  Det har gÄtt ett Är sedan jag "cold turkey" som amerikanerna sÀger,  Àndrade mitt förhÄllande status med cigaretter och skit har det förÀndrat mitt liv.  Sedan den dagen har jag aldrig mer tittat tillbaka och jag Àr inte ett dugg avundsjuk pÄ dom som fÄr "njuta" av dom dÀr cancerpinnarna, Jag tycker snarare synd om dom, hur dom sakta men sÀkert dödar sig sjÀlva genom att dagligen stoppa in sig det giftet. Jag Àr inte dramatisk det Àr bara fakta. Du kanske inte dör idag men du dödar sakta dig sjÀlv varje gÄng du tÀnder den dÀr cigaretten. 

Nu i efterhand nĂ€r cigarretter och mĂ„naderna har gĂ„tt och jag har haft tillrĂ€ckligt med tid att sakta börja Ă„terhĂ€mta mig, kan jag med all sĂ€kerhet sĂ€ga att jag aldrig nĂ„gonsin kommer att röka ingen. Jag mĂ„r sĂ„ bra och kĂ€nner verkligen stor skillnad. Jag har fĂ„tt tillbaka glöden pĂ„ min hud, mitt ansikte Ă€r inte grĂ„tt och torrt lĂ€ngre, jag stinker inte lĂ€ngre askfat, mitt luktsinne Ă€r bĂ€ttre Ă€n nĂ„gonsin , maten smakar 1000 gĂ„nger godare och jag dör inte varje gĂ„ng jag gĂ„r upp för trapporna. Och nej ag har under hela detta Ă„ret inte haft ett enda sug pĂ„ att tĂ€nda en cigarett faktum Ă€r att det har gett mig det motsatta effekt. Doften stör mig extremt mycket och det Ă€r just den som har fĂ„tt mig att hĂ„lla mig borta. Det Ă€r nu jag verkligen förstĂ„r dem mĂ€nniskorna som inte röker hur det kĂ€nns att stĂ„ ut med den Ă€ckliga lukten - det Ă€r SÅ jobbigt !  Jag kĂ€nner mig extremt stolt att jag har kunnat göra detta pĂ„ egen hand utan nĂ„gon hjĂ€lpmedel som helst och att jag klarade det med tanke pĂ„ att jag bor med en stor rökare. Jag Ă€r sĂ„ glad att jag lyckades bli av med mitt beroende. Det var utan tvekan en av de bĂ€sta besluten jag har gjort i hela mitt liv.  Jag har bevisat Ă€nnu en gĂ„ng för mig sjĂ€lv att jag kan om jag verkligen vill. 

Det Àr dÀrför jag vill uppmuntra dig och alla er som röker att sluta med det. Om du har dÄliga vanor i ditt liv som hindrar dig frÄn att vara ditt bÀsta du sÄ uppmanar jag dig att göra dig av med dom. Inte för nÄgon annas skull utan för att det Àr vad ditt hjÀrta vill. TÀnk pÄ att oftast sÄ blir "senare" aldrig, sÄ ta tag i det idag. Du kan om du vill. 

HÀr hittar du mitt tidigare inlÀgg hur jag slutade röka. » lÀnk. 

 

1 Year & 1 Month smoke free and counting !