Som ni vet så är Januari den perfekta månaden att trycka på restart knappen och börja om på ny kula. Det känns skönt att avsluta ett år och inleda ett nytt kapitel. Medan de flesta sitter och skriver ner sina nyårslöften och mål inför det nya året så har jag redan börjat jobba med vad jag måste göra bättre detta året. Vad jag måste fortsätta jobba med, bli bättre på och inte glömma när livet inte riktigt blir som man har tänkt sig. Jag vill att 2018 ska handla om att faktiskt göra saker och inte säga till folk vad jag ska göra för det blir aldrig av ändå.  Varje år skriver vi långa listor med våra mål men vad händer efter ett par veckor in i det nya året? Det är då vi börjar slappa och dom där målen blir allt mer svårare att hålla fast vid. Varje nytt år hoppas vi på nya förändringar. Men dom förändringarna kommer inte av sig själv i väntan på ett mirakel , man måste själv få saker och ting att hända för saker händer inte av sig själva genom att sitta hemma.  2018 handlar om en ny start, att bli bättre och att acceptera vad som har hänt 2017 och gå vidare. 
 
 
. . . . 
 
 
Nytt år en förbättrad du
Varje år stressar de flesta av oss upp sig med ”nytt år, ny mig” - men vad sägs om att fortsätta vara dig själv men en bättre version av dig själv. Du är bra som du är men vi människor är alltid ute efter att förbättra saker till och med när det inte behövs. Och det är inget fel med det. Låt oss vara realistiska jag är fortfarande samma person som jag var för en vecka sedan 2017. Men förbättra och bli bättre på visa saker det kan jag alltid göra, inte för andra utan för min egen skull och det är precis det jag ska göra.
 
Ta emot det livet ger dig
Du ska aldrig tro att du inte förtjänar något. Varje gång något bra händer oss eller vi råkar ut för något bra så tänker vi automatisk "jag förtjänar inte detta". Men sanningen är att du precis som alla andra förtjänar goda saker, goda händelser och upplevelser. Jag menar varför skulle du inte förtjäna det ?  Ta emot det livet ger dig och tacka för det vare sig det är en trevlig upplevelse, en ny partner eller en ny vän. 
 
Vänta inte till imorgon gör det nu
Jag gör det imorgon blir jag gör det i över imorgon sedan nästa vecka, nästa månad och sen så blir det aldrig av. Det är den råa sanningen. Vad det än är gör det nu, här och nu. För vill man hitta ursäkter till att inte göra saker och ting så kommer du att hitta dom. Dagarna går snabbt och dom väntar inte på någon. Och när du väl inser det så kommer det att vara för sent. Bortkastad tid är värre än bortkastad pengar, för pengar kan du alltid tjäna nya men tid kan du aldrig få tillbaka.
 
 
 
 
 
 
Positivitet
Visa dagar är mörka och det är okej för det är då du som mest måste vara positiv. Låt inte negativa saker och människor dra ner dig. Det är enkelt att vara negativ och må dåligt över saker men att vara positiv är en utmaning men något som får dig att må så bra inombords. Omgiv dig själv med positiva människor och vibbar och dra dig undan från dem som försöker dra ner dig i deras negativitet. Jag klagar oftast på andra människor som kommer med dålig energi istället för att fokusera på min egen energi. 
 
Säg Ja mer
Planera mindre och bara ta dagen som den kommer. Jag är en person som alltid ska planera vad jag än ska göra. Och helt ärligt så kan det vid visa tillfällen bli tråkigt. Jag måste lära mig att säga ja mer till spontane saker än att alltid planera in vart enda liten detalj och tidpunkt. De bästa minnen jag har kommer faktiskt från spontana beslut. 
 
Älska mer och hata mindre
Om det när något jag vet så är det att det kommer alltid att finnas dem människorna som försöker dra ner dig och få ut det värsta av dig. Ge dom inte det nöjet visa att du väljer att älska och vara lycklig istället även om du just i den stunden kanske inte har så mycket att vara glad över. Tänk på att ditt hat och negativitet fungerar som deras bränsle för dom. 
 
.... Och om du är du i ett förhållande ha mer tålamod för din partner, älska hen även på dina dåliga dagar. Låt inte dtt dåliga humör gå ut över ert förhållande.  För alla har sina mörka dagar och det är just dessa tillfällen som antigen knäcker eller gör oss starkare på vägen. ❤
 
 
 
Och Hörre ni, vi kan väl börja det nya året med att visa lite mer uppskattning genom att göra en sådan enkel liten sak som att trycka på "gilla" knappen på mina inlägg om ni nu gör det. xoxo  ❤