SPONSRAD INLÄGG

 
 
 
Med alla hjÀrtans dag som nÀrmar sig med stormsteg kommer hÀr ett vÄgat, roligare inlÀgg för er som inte Àr sÄ pryda av er. Sex och allt som har med sex att göra Àr ett tabubelagt Àmne ÀndÄ Àr det nÄgot som alla vet vad det Àr och nÄgot som alla gör. Vi lever pÄ en tid dÀr mÀnniskor har som mest sex just nu, ÀndÄ Àr det knappt nÄgon som vill prata öppet om det. Alla ligger, de flesta av oss iallafall och har man inte gjort det Ànnu sÄ kommer man förmodligen att göra det nÄgon gÄng i livet - inget konstigt med det. Men sex Àr sÄ mycket mer Àn bara sex, det handlar om kÀrlek och nÀrhet ocksÄ. Jag har tidigare varit inne pÄ detta Àmne och sÀger det igen, sex men nÄgon man Àlskar Àr fantastisk, dom som vet jag pratar om dom vet. Ett bra sexliv skyddar dessutom mot stress,  lindrar smÀrta samt ger huden en fantastisk glow tack vare den ökade blodcirculationen. Och Àven om man har ett bra sexliv med sin partner sÄ kan det ibland vara roligt och spÀnnande att krydda till det, experimentera och utforska andra ting och varandra. Ibland krÀvs det inte sÄ mycket , ett litet enkelt set av sexiga underklÀder eller en skön olja kan gÄ lÄngt.

Inför alla hjÀrtans dag vill de flesta hitta pÄ nÄgot annorlunda, gÀrna utforska med sÄdant som man tidigare inte har gjort med sin partner. SÄ jag har tillsammans med Sinamatic valt ut nÄgra favoriter i deras sortiment inför alla hjÀrtans dag, eller vilken annan mysig dag som helst. Sinamatic erbjuder sexiga underklÀder, accessoarer, doftljus och prisvÀnliga som lyxiga sexleksaker eller vuxenleksaker som lÄter "finare". PÄ Sinamatic har dom med omsorg valt att arbeta med bara kÀnda varumÀrken som hÄller högsta kvalitet, det bÀsta av det bÀsta.
 
 
 
 
♡ TvĂ„ stycken lĂ€ppglans i tvĂ„ pack, den ena med vĂ€rmande effekt och den andra med kylande effekt. LĂ€ppglansen Ă€r anpassade att passa pĂ„ alla intima kroppsdelar och Ă€r dessutom Ă€tbara.
 
♡ Lilly Fringe Whip ger dig och din partner en laddad upplevelse med varandra. Denna sensuella piskan Ă€r för de som Ă€r lite mer vĂ„gade och framtagen för att stimulera din partner. Gjord i mjukaste satin dekorerad med en vacker svart rosett. En perfekt leksak att leva ut sina fantasier med eller nĂ€r man helt enkelt kĂ€nner för att vara lite busig.
 
♡ En lusthöjande och vĂ€rmande massageolja med en delikat doft av jordgubbe & honung för alla kroppar frĂ„n spanska mĂ€rket Bijoux Indiscrets. Gillar man inte jordgubbar sĂ„ finns massageoljan med doft av smarrig caramel och salt.
 
♡ Ett lyxigt vĂ€ldoftande massageljus gjort av naturlig soja och andra hudvĂ€nliga oljor berikad med Feromoner som attraherar och ökar den sexuella lusten. Ljuset smĂ€lter till en varm exotisk massageolja som ni kan hĂ€lla över hela kroppen för en skön massage.
 
♡ Aphrodisia Body Mist Ă€r en alkoholfri body mist som levereras i en snygg vintage flaska, med en delikat & hypnotisk doft som Ă€r tillverkad med unika & kraftfulla ingredienser. Doften bestĂ„r av en sensuell doft av rosor exotisk jasmine toppad med Afrodisiaket Ylang-Ylang.
 
InlÀgget Àr ett annons samarbete med Sinamatic.se *