* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
DOLCE & GABBANA – DOLCE GARDEN – EAU DE PARFUM – 30 ML
 
 
 
 
Min sommardoft i Är har varit Dolce Gabbanas nya Dolce Garden. En frÀsch, blommig och fruktig doft med inslag av citrus, vanilj och kokosnöt!  En kokosdröm för alla kokosÀlskare.  Dolce Garden Àr verkligen den perfekta sommar doften för den har allt det dÀr som man förknippar med sommaren. Frukt, frÀschhet och blommor ! Den Àr intensiv och söt i doften och om du gillar kombinationen av kokosnöt och vanilj, sÄ Àr det hÀr den perfekta doften för dig. Dolce Garden blir min andra Dolce Gabbana parfym ur Dolce serien, den lanserades i början av vÄren 2018. I min kollektion finns nÀmligen Dolce Gabbanas första Dolce parfym som lanserade 2014. 
 
 
Jag Àlskar den första Dolce parfymen men Dolce Garden har snabbt blivit min favorit. Jag gillar den romantiska designen en pastellrosa flaskan med en söt rosett runt om och en ros som detalj pÄ korken. Söt i utseende men lekfull i doften.  Antigen sÄ kommer du att Àlska den eller inte. 
 
 
 
 
 
 ❝ Dolce Garden Eau de Parfum Ă€r en delikat blomma i en grönskande trĂ€dgĂ„rd dĂ€r enkla nöjen och glĂ€dje sĂ€tter stĂ€mningen för en spontan eftermiddagsfest. Med Dolce Garden blommar Frangipani och sammanstrĂ„lar med resten av Dolce-familjens hĂ€rliga bukett. En aura av sol som blandas med citrus och kokos En enastĂ„ende balans mellan frĂ€schhet och sötma, precis som dofterna av en grönskande trĂ€dgĂ„rd. ❞
 
 
I den solkyssta toppen finner du noter av saftig mandarin, ljus neroli och luftig magnolia. Kokosessence, ett unikt och naturligt extrakt frÄn det vita fruktköttet accentuerar den krÀmig frÀschören av frangipani-blomman i doftens hjÀrta. Avslutet bestÄr av utsökt vanilj absolut och sandeltrÀ som förlÀnger den delikata sensualiteten av frangipani-blomman.
 
 
Toppnoter : Mandarin, magnolia & neroli
 
 
HjÀrtnoter : Ylang-ylang, kokosnöt & frangipani
 
 
Basnoter : SandeltrÀ, vanilj absolut & mandelmjölk 
 
 
 
 
 
 
 
Dolce & Gabbana – Dolce Garden
 
Eau de Parfum – 30 ml – 497kr [ hĂ€r ]
Eau de Parfum – 50 ml – 884kr [ hĂ€r ] 
Eau de Parfum – 75 ml – 899kr [ hĂ€r ] 
 
( Just nu 15% rabatt pÄ alla )