SPONSRAD INLÄGG

 
 

Jag och min iPhone 5s har varit tillsammans i 5 Ă„r , det har varit en bra iphone. Aldrig gĂ„tt sönder eller liknande och funkar Ă€n idag. Kameran kanske inte Ă€r lika bra som förr och en del appar hĂ€nger inte alls med men den funkar.  Varför jag inte bytt ut den tidigare Ă€r för jag har inte kĂ€nt att det har behövs. Även om jag vid flera tillfĂ€llen har lĂ€ngtat en fin rose fĂ€rgad iphone med avancerad kamera och andra ting..

Men!  Precis som allt annat sÄ börjar tiden pÄ min gamla iphone nÄ sitt slut, den senaste tiden har den börjat krÄngla rejÀlt. SÄ jag har bestÀmt mig för att slÄ till pÄ den nya iPhone som kommer att slÀppas senare i höst. Jag mÄ bytta mina iphones mer sÀllan men nÄgot jag aldrig byter Àr min operatör.

Jag har nÀmligen haft samma operatör sedan jag var 12 Är. Comviq Àr en operatör som jag tycker Àr grym, prisvÀrd och som bara har blivit bÀttre med Ären. De har de bÀsta priserna, villkoren och erbjudanden pÄ marknaden. Inga trix och inga dolda avgifter. Dom har nÄgot precis för alla. Hallon och Halebop ska ocksÄ vara prisvÀrda men för mig och mÄnga i min umgÀngeskrets har alltid Comviq varit ett sjÀlvklart val. Det Àr med all sÀkerhet nÀr jag sÀger att jag aldrig har blivit besviken pÄ dom.  NÀr jag valde mitt abonnemang sÄ ville jag inte binda mig, jag ville kunna sÀga upp mitt abonnemang nÀr som helst och det skulle vara prisvÀrd och mycket surf.   Idag finns det mÄnga mobilabonnemang pÄ marknaden dÀr bÄde pris och utbud skiljer sig frÄn varandra.

I takt med den digitala utvecklingen förÀndras vÄra vanor kring hur vi anvÀnder mobiltelefonen. FrÄn att ha anvÀnt den till att ringa och sms:a anvÀnder vi den nu allt mer till att surfa och kommunicera via sociala medier. Att hitta ett grym och prisvÀrd mobilabonnemang kan ibland vara trixigt och tidskrÀvande. DÀrför kan det vara bra att ta hjÀlp av sidor som Surf.nu för att jÀmföra de olika abonnemangen som finns pÄ marknaden dÄ flera idag inte Àr anpassade efter vÄra behov och som dessutom kan skilja sig mycket beroende pÄ bland annat Älder. PensionÀrer kanske inte alls bryr sig om surf medan barn surfar mycket. Ibland kan man bida sig till paket som inte alls uppfyller vÄra behov och dÀr kostnaderna lÀtt kan springa ivÀg.

Med hjÀlp av Surf.nu kan du jÀmföra alla olika mobiloperatörer i Sverige och hitta den som kÀnns bÀst för dig. Surfar du mycket eller föredrar du att ringa ? Vi behöver fler jÀmförelse sidor som Surf.nu med fokus pÄ mobiltelefoner och allt du behöver veta om de olika mobilabonnemang. PÄ deras sida kan du ta del av deras top 10 bÀsta abonnemang samt en massa andra tips och trix. 

 
 Detta inlÀgg Àr ett samarbete med Surf.nu men som alltid Àr alla Äsikter 100% Àrliga & mina.*