Årets sommar måste vara den varmaste men skönaste på länge, vi har fått värme som vi normalt betalar flera tusenlappar för att få njuta av. Vilket är hur underbart som helst ! Medans vi älskar dom varma temperaturerna kanske våra fyrbenta kompisar inte gör lika mycket. Det kan bli lätt varmt för dom. För även om min Richie älskar sol och värme så har jag precis som många andra hundägare också upplevt många gånger att det har varit för varmt ute för min lilla Richie.
 
Det finns olika sätt att svalka våra hundar med. En av dom är med hjälp av svalkande godsaker, som fryst vattenmelon, frysta buljontärningar och jordgubbar. Det finns många enkla recept på hundglass. Mixad vattenmelon med banan är en av dom. De flesta hundar älskar både vattenmelon och banan så det är en perfekt kombo. Vattenmelon är dessutom perfekt då den innehåller massor med vatten ! Så här kommer ett bus enkelt recept som kommer att göra sommaren ännu bättre för din lilla älskling, 
 
 
 
 
 
fortsätt scrolla neråt för receptet 
 
 
 
DU BEHÖVER :
 
Vattenmelon
Banan
Silikonform / Glassform ( blir lättare att få loss då )
 
 
 
 
Min tassform klickade jag hem från ebay i början av året. Ni hittar liknande här.
 
 
 
 
 
WHAT YOU DO : 
( så här gör du )
 
Gröp ur en bit av vattenmelonen, beroende på hur mycket du vill använda, och mixa tillsammans med en halv banan / eller hel i en mixer. Blanda tills det blir en slät smoothie. Om den blir för tjock är det bara att fylla på med lite vatten. Fyll sedan iskuber eller din hundform i silikon (jag köpte min på ebay) med blandningen och lämna i kylen i ett par timmar. Sen är det bara för din älskling att njuta !
 
 
 
 Om det är något som Richie älskar här i livet så är det vattenmelon. Syns det ?