Årets sommar mĂ„ste vara den varmaste men skönaste pĂ„ lĂ€nge, vi har fĂ„tt vĂ€rme som vi normalt betalar flera tusenlappar för att fĂ„ njuta av. Vilket Ă€r hur underbart som helst ! Medans vi Ă€lskar dom varma temperaturerna kanske vĂ„ra fyrbenta kompisar inte gör lika mycket. Det kan bli lĂ€tt varmt för dom. För Ă€ven om min Richie Ă€lskar sol och vĂ€rme sĂ„ har jag precis som mĂ„nga andra hundĂ€gare ocksĂ„ upplevt mĂ„nga gĂ„nger att det har varit för varmt ute för min lilla Richie.
 
Det finns olika sÀtt att svalka vÄra hundar med. En av dom Àr med hjÀlp av svalkande godsaker, som fryst vattenmelon, frysta buljontÀrningar och jordgubbar. Det finns mÄnga enkla recept pÄ hundglass. Mixad vattenmelon med banan Àr en av dom. De flesta hundar Àlskar bÄde vattenmelon och banan sÄ det Àr en perfekt kombo. Vattenmelon Àr dessutom perfekt dÄ den innehÄller massor med vatten ! SÄ hÀr kommer ett bus enkelt recept som kommer att göra sommaren Ànnu bÀttre för din lilla Àlskling, 
 
 
 
 
 
fortsĂ€tt scrolla nerĂ„t för receptet ▟
 
 
 
DU BEHÖVER :
 
Vattenmelon
Banan
Silikonform / Glassform ( blir lÀttare att fÄ loss dÄ )
 
 
 
 
Min tassform klickade jag hem frÄn ebay i början av Äret. Ni hittar liknande hÀr.
 
 
 
 
 
WHAT YOU DO : 
( sÄ hÀr gör du )
 
Gröp ur en bit av vattenmelonen, beroende pÄ hur mycket du vill anvÀnda, och mixa tillsammans med en halv banan / eller hel i en mixer. Blanda tills det blir en slÀt smoothie. Om den blir för tjock Àr det bara att fylla pÄ med lite vatten. Fyll sedan iskuber eller din hundform i silikon (jag köpte min pÄ ebay) med blandningen och lÀmna i kylen i ett par timmar. Sen Àr det bara för din Àlskling att njuta !
 
 
 
 Om det Àr nÄgot som Richie Àlskar hÀr i livet sÄ Àr det vattenmelon. Syns det ?