* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS 
 
 
 
 GUCCI BLOOM EDP -  50ML
 
Oh Gucci Bloom jag har ÄtrÄtt dig i mÄnader och nu Àr du Àntligen min. NÀr Gucci lanserade Bloom förra Äret sÄ visste jag att det var en parfym gjord för mig bÄde i doft och design.  En blomstrig doft som pÄminner om en trÀdgÄrd med massor med blommor efter en natts regn. Enkel och stilren i design utan nÄgra krusiduller med sensuell blommig bas. Gucci Bloom Àr feminin allt frÄn förpackning till doft.  Den har tung karaktÀr sÄ antigen hatar man den eller sÄ Àlskar man den. Men de flesta Àlskar den och jag förtÄr varför, det Àr svÄrt att inte bli förÀlskad i den blommiga doften. 
 
 
Gucci Bloom bestÄr av noter som naturlig tuberos och jasmin som skapar en ovÀntat fyllig, vitblommig doft pÄ huden. Rangoon Creeper, en vÀxt upptÀckt i södra Indien som Àndrar fÀrg frÄn vit till rosa och slutligen till rött nÀr den blommar, tillför en pudrig, blommighet till doften. 
 
 
 
Gucci Bloom finns att fynda med 20% just nu hos Nordicfeel,  
 
 
 
 
 
Gucci Bloom finns att klicka hem hĂ€r.  ♄
 
 
 
 

Gucci Bloom EDP 

Eau de Parfum – 30 ml – 569kr [ hĂ€r ]

Eau de Parfum – 50 ml – 729kr [ hĂ€r ] 

Eau de Parfum – 100 ml – 1089kr [ hĂ€r ] 

 
 
Gucci Rollerball set finns att klicka hem hĂ€r. ♄
 
 
 
Gucci rollerball Àr perfekt att ha i vÀskan eller i neccessÀren nÀr man ska ut och resa. Den tar inte alls mycket plats Àr smidig och enkel.