Till sommaren har jag ett favorit recept att dela mig. Inspirerad av Rossopomodoros neapolitanska laxsallad som jag Ät förra Äret har jag hittat pÄ min egen version. En enkel och god sallad med ungs grillad lax,  spenat och fransk senapsdressing. Denna salladen Àr en stÄende favorit hos mig. Jag skojar inte nÀr jag sÀger att jag har Àtit den fyra gÄnger under en vecka.

Om du gillar lax och spenat sÄ lÀr du gilla denna salladen ! Receptet rÀker till tvÄ portioner. 

 
 
fortsĂ€tt scrolla nerĂ„t för receptet ▟
 
 
 
 
 
WHAT YOU DO : 
( sÄ hÀr gör du )
 
1. Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Grilla i 15 minuter eller tills dom Àr klara.
2. Skölj alla grönsaker.
3.  Rör ihop dressingen och smaka av med salt och peppar.
4. Blanda salladsbladen och toppa med lax bitar och dressing.