* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar att skämma bort personerna i mitt liv som jag älskar och uppskattar och mamma är inte ett undantag. Hon om någon är någon som jag gärna skämmer bort lite extra, för vi har bara en mamma i detta livet.  Det är inte alltid lätt att hitta en passande present. Men om man vet på ett ungefär vad mamma gillar - mode, inredning, skönhet och smycken så är variationen mycket.  Vill man hålla det enkelt så kan det aldrig bli fel med en fin blombukett. Euroflorist ger just nu 12% på valfri bukett med koden "MAMMA12TD". Allt ni ser i kollaget är sådant som man fortfarande hinner köpa och få hem innan helgen eller finns att haffa i butik.
 
 
UPPLEVELSER : Har man en mamma som min som kanske inte går ut så mycket kan det vara roligt med en upplevelse som tex en spadag, vinprovning eller en middag på en mysig restaurang. Bor man i närheten av Köpenhamn varför inte överraska mamma med en hel dag i Köpenhamns gator, det är nära men samtidigt känns det som man är utomlands! Finns massor med fantastiska ställen att äta på i Köpenhamn och massor med fint att titta på, 
 
PERSONLIGT : På Adlibris finns det en jätte söt fylla i bok som man fyller i allt som man älskar med sin mamma för att sedan ge den till henne. Den är personlig, peppande och ett vackert men enkelt sätt att uttrycka sin kärlek. Ett perfekt sätt att berätta för din mamma hur mycket du älskar henne. 
 
SKÖNHET : Om din mamma gillar skönhet och du råkar veta hennes favorit produkter kan du alltid överraska henne med nya,  Fixa ihop en liten korg med hennes favorit produkter. Vare sig det är hennes favorit produkter eller kanske en ny kollektion från hennes favorit märke att pröva. 
 
INREDNING : Gillar din mamma inredning ? Då lär hon ha ett eller annat på sin önskelista. Överraska henne med ett presentkort på så sätt kan hon gå på en shopping runda och unna sig det hon själv tycker om. 
 
 
 
ANDRA SMÅ TIPS, ERBJUDANDEN & RABATTKODER :
 Nordicfeel ger 10% i rabatt när du handlar för 499 kr,  15% rabatt när du handlar för 799 kr, och 20% rabatt när du handlar för 1099kr. Klicka här för att komma till erbjudandet. Gäller t.o.m 30/5.  50 kr när du handlar för 499 kr med rabattkod "AFTONBLADET50". 
 
• Euroflorist ger 12% på valfri bukett med koden "MAMMA12TD". Gäller t.o.m söndag 27/5. 
 Lyko ger 100 kr rabatt vid köp för 500 kr och 200 kr rabatt vid köp för 1000 kr med rabattkod "100all".