Även om Ă„rets Halloween Ă€r i stort sett över sĂ„ har vi fortfarande hela söndagen att njuta, iallafall de som inte jobbar kvĂ€ll som jag... Suck. Jag Ă€lskar Halloween, för det Ă€r det perfekta ursĂ€ktet att titta pĂ„ en massa skrĂ€ckfilmer. För Ă€ven om jag tittar pĂ„ skrĂ€ckfilmer hela Ă„ret om sĂ„ kör jag gĂ€rna skrĂ€ckfilm maratons pĂ„ Halloween vare sig det Ă€r gamla klassiker pĂ„ repeat eller nya tv-serier.  Under oktober mĂ„nader har det kommit en hel del nya tv serier och hĂ€r Ă€r nĂ„gra som jag har tittat pĂ„. 
 
 
 
 
 
 
1. Chilling adventures of Sabrina.
Hur mĂ„nga av er vĂ€xte upp med Sabrina tonĂ„rshĂ€xan pĂ„ tvrutan varje helg ? Jag följde serien slaviskt sĂ„ lĂ€nge den gick och missade aldrig ett enda avsnitt. Nu Ă€r Sabrina tillbaka pĂ„ tv rutan men det enda ”The Chilling Adventures of Sabrina” har gemensamt med sin 90-tals föregĂ„ngare Ă€r mostrarna Hilda och Zelda, pojkvĂ€nnen Harvey samt den svarta katten Salem. Resten Ă€r allt annat Ă€n glitter och oskyldiga trollformer.  Netflix har nĂ€mligen gjort en mörkare version med demoner, barnmord och sataniska ritualer. Jag tycker faktiskt om den hĂ€r versionen, den mörka delen och faktumet att den inte Ă€r ett dugg söt och oskyldig. Om du som jag Ă€lskar hĂ€xor Ă€r den ett mĂ„ste , den har den dĂ€r perfekta Halloween kĂ€nslan. 
 
Trailer hĂ€r  |  ✐ 10 Avsnitt. |  Finns att se pĂ„ Netflix. 
 
 
2. The Haunting of Hill house.
Hill House, det mest hemsökta huset i USA, visar sig frÄn sin allra vÀrsta sida nÀr en familj med fem barn flyttar in. Huset ska komma att prÀgla deras liv och det enda sÀttet för syskonen att möta sina demoner Àr att ÄtervÀnda till Hill House i vuxen Älder. Jag sÄg klart alla 10 avsnitten pÄ 2 dagar och jag Àr inte imponerad, visst den Àr smÄ lÀskig men det Àr allt, vÀldigt utdragen och lÄng trÄkig mÄnga gÄnger men trots det hyllas den av mÄnga. 
 
Trailer hĂ€r  |  ✐ 10 Avsnitt |  Finns att se pĂ„ Netflix. 
 
 
3. American Horror Story Apocalypse 
Jag har i stort sett följt vart enda sĂ€song av AHS och Ă€ven om de sĂ€songerna som faktiskt har varit bra Ă€r vĂ€ldigt fĂ„ sĂ„ Ă€r Ă„rets AHS jĂ€vligt bra. Åttonde sĂ€sogen bestĂ„r av hĂ€xor, demoner och andra övernaturliga vĂ€sen som hĂ€rskar istĂ€llet för mĂ€nniskor. Älskar denna sĂ€songen hitills ! 
 
Trailer hĂ€r  | ✐ 11-13 Avsnitt
 
 
4. Charmed 
Under sena 90 och tidiga 2000 talet kunde vi under Ätta sÀsonger följa de tre magiska systrarna Prue, Piper och Phoebe i sin kamp mot demoner, onda trollkarlar och förbjudna förhÄllanden. Nu 12 Är senare Àr en ny version av FörhÀxad tillbaka pÄ tv rutan med nya Àventyr och Àven nya skÄdespelare, dÀr systrarna Halliwell har bytts ut mot tonÄriga systrar. 
 
Trailer hĂ€r  |  ✐ 13 Avsnitt