A SPECIAL BIRTHDAY PURCHASE
 
 
 
 
 
Som ni sÀkert har listat ut frÄn titeln och bilderna sÄ blev det en Alma BB i födelsedags present till mig frÄn mig, Köpet pÄ min Àlskade Alma vÀska gick inte till smÀrtfritt till skillnad frÄn mina andra LV köp. Den var inte ett dugg lÀtt att fÄ tag pÄ. NÀr jag först besökte Louis Vuitton butiken i Barcelona som ligger i stan pÄ Passeig de Gràcia sÄ fanns det inte en enda kvar. Jag blev super besviken men framförallt förvÄnad att den var slutsÄld, för inte trodde jag att den var sÄ populÀr. Jag lÀmnade butiken super besviken men med hopp att eventuell fÄ tag pÄ den i den andra Louis Vuitton butiken som lÄg en bit bort pÄ köpcentret El Corte Ingles.
 
Sagt och gjort, vi Äkte vi dit dagen efter pÄ fredagen till min födelsedag men dom hade inte heller en enda kvar pÄ lager men enligt den hjÀlpsamma sÀljaren, sÄ hade den förra Louis Vuitton butiken jag besökt kvÀllen innan fÄtt in tre stycken pÄ lager. Jag misstÀnkte att det kunde hÀnde dÄ LV brukar fÄ pÄfyllning i slutet & början av en mÄnad, och sÄ blev det ! Jag Äkte genast till LV butiken och bad om en Alma BB med bevis i handen pÄ deras lager status, sÄ sÀljaren omöjligt kunde sÀga nej.  Fem minuter senare kom han ut med min vÀska, det var en perfekt början pÄ min födelsedag. Det var en riktig halleluja moment.
 
 
 
 
 
 
Alma BB vÀskan Àr en mÀktig liten vÀska, den Àr underskattad och otroligt rymlig. Den ser liten och nÀtt ut men Àr allt annat Àn det. I vÀskan fÄr jag plats med en iPhone 8, korthÄllare, systemkamera och mycket mer, och ÀndÄ Àr vÀskan inte proppfylld ! Det Àr helt otroligt hur mycket man faktiskt fÄr plats i den. Prislappen pÄ den hÀr vÀskan ligger pÄ 9.870 kr det Àr vad jag betalade efter valuta omvandlingen, vÀrt vart enda krona. Delar med mig av priset för dom som Àr intresserade inte för att skryta, för en dyr vÀska kan vem som helst köpa. Dessutom kan man enkelt kolla upp priset pÄ nÀtet, det hittar ni hÀr. 
 
Ursprungligen sÄ fanns inte alls den hÀr vÀskan i mina tankar, men nÀr min vÀn för nÄgra mÄnader sen köpte den sÄ blev jag förÀlskad. Det var kÀrlek vid första ögonkastet och Alma skulle bara bli min. Tidigare sÄ drömde jag om en Alma i rosa nudeish nyans i lackad lÀder men efter att ha sett massor med bilder, Youtubevideos och lÀst en hel del omdömen sÄ beslöt jag mig för att inte köpa den och bestÀmde mig för en i Damier istÀllet. Varför jag valde den i Damier mönstret Àr för att fÀrgen och mönstret kommer att förbli detsamma till skillnad frÄn Alma i Monogram. 
 
Alma BB vÀskan Àr absolut en vÀska som varje tjej borde ha i sin vÀskollektion. Priset Àr grym och det Àr en bra investeringsvÀska. Jag skojar inte nÀr jag sÀger att en anvÀnd vintage Alma sÀljs för upp till 25.000 kronor ! 
 
 
 
 
Med vÀskan kommer ett litet lÄs, tvÄ sett av nycklar och ett axelrem. VÀskan kan bÀras bÄde med och utan axelrem. Bandet i början Àr lite stel men med tiden sÄ mjuknar den upp. 
 
 
 
 
 
 
 Röd insida med ett lite fack pÄ ena sidan. Jag Àr inte sÄ förtjust i den röda fÀrgen, jag hade föredragit att den var brun eller beige men det Àr vÀl nog en smaksak. PÄ vÀskans undersida har den 4 pluppar eller "fötter" som den stÄr pÄ för att förhindra att vÀskan slits och repas under, vilket jag Àlskar.