* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 SHOP MY WISHLIST : 
 
ONE | TWO | THREE | FOUR | FIVE | SIX | SEVEN | EIGHT
NINE | TEN | ELEVEN | TWELVE
 
 
. . . . 
 
 
Jag Ă€lskar födelsedagar inte sjĂ€lva faktumet att man blir Ă€ldre för varje Ă„r, utan för att det Ă€r det perfekta tillfĂ€llet att önska sig saker men framför allt skĂ€mma bort sig sjĂ€lv. Som vuxen Ă€r det sĂ€llan man faktiskt fĂ„r det man önskar sig och köper det oftast sjĂ€lv istĂ€llet. NĂ€r nĂ„gon av mina nĂ€ra fyller Ă„r försöker jag alltid att ge nĂ„got dom verkligen vill ha och inte onödigt krims och krams. SĂ„ hĂ€r Ă€r den, min ultimata födelsedagslista. Sanningen Ă€r att jag sjĂ€lv har köpt halva av dessa sakerna till mig sjĂ€lv. Önskar mig ocksĂ„ Louis Vuitton 2019 kalender till min agenda men som konstigt nog inte har blivit slĂ€ppt eller ens finns att hitta pĂ„ deras hemsida, vilket Ă€r vĂ€ldigt mĂ€rkligt för sĂ„ hĂ€r Ă„rs finns den alltid tillgĂ€nglig. 
 
Men utöver alla dessa ytliga saker sÄ finns det viktigare saker jag vill ha. Som evig kÀrlek med min man, frid, lycka, positivitet och Ànnu mera kÀrlek och massor med moscato vin. 
 
 
 
 
 
ONE - Louis Vuitton Alma BB
För det Àr den perfekta vÀskan till precis allt.
 
TWO - Caroline Svedbom örhÀngen 
Jag hade bestĂ€llt dessa till mig sjĂ€lv inför min födelsedags men jag hann sorgligt nog aldrig fĂ„ hem dom i tid. Än idag Ă€r dom fortfarande "pĂ„ vĂ€g"... 
 
THREE - Dior Catwalk Bok
Dior's coffee tablebooks Àr bland de finaste man kan ha pÄ sitt vardagsrumsbord. Vilken tur dÄ att mÄnga av deras böcker bestÄr av fina tygomslag i en ljusgrÄ fÀrg dÄ det mesta av min inredning bestÄr av grÄa/silvriga toner, vilket lÀr passa in perfekt.
 
FOUR - Zara Home Spegel Bricka
Jag har Ängrat mig varje dag sedan jag kom hem frÄn Barcelona att jag inte slog till pÄ den nÀr jag vÀl hade den i mina hÀnder i butiken. Nu kan jag inte sluta tÀnka pÄ den. 
 
FIVE - Rose Quartz Face Roller 
Jag Àlskar dessa ansiktsrollers, har anvÀnt min vita i flera mÄnader nu för att öka blodcirculationen samt aktivera hudens naturliga glöd. Det Àr det första jag gör pÄ morgonen, dels för att fÄ ner svullnaden under ögonen och ansiktet. De Àr bland de bÀsta som finns ! 
 
SIX - Canon EOS M50
Jag har en ting för systemkameror, efter ett viss antal Är sÄ byter jag alltid ut mina kameror. Och detta lÀr nog bli min nÀsta systemkamera, nÀr jag först sÄg den sÄ visste jag bara att denna skulle bli min nya kamera. 
 
SEVEN - Dior Nagellack Palais Royale
Inte för att jag behöver Ànnu en mauve fÀrgad nagellack i mitt liv utan helt enkelt för att den Àr snygg och jag vill ha den punkt slut. 
 
EIGHT - Louis Vuitton Monogram cosmetic pouch
I flera Är har jag haft ögonen pÄ Louis Vuittons sminkvÀska, men i Är verkar det vara det Äret som jag Àntligen slÄr till pÄ den, eller ? 
 
NINE - Balmain Hair brush Silver Edition
Jag behöver inte den men jag behöver den i mitt liv. Har den guldiga hÄrborsten sÄ den silvriga borde inte vara nÄgot undantag. Den Àr sÄ himla fin ! 
 
TEN - Diptyque Doftljus
Som en riktig doftljusfantast sÄ Àr det inte sÄ konstigt att jag har lÀngtat i Är och dar efter ett doftljus frÄn det franska mÀrket Diptyque. Jag har tidigare inte hittat nÄgon svensk ÄterförsÀljare i Malmö som sÀljer dessa ljus men det Àr vÀl lika bra för jag har inte varit riktigt sÀker pÄ om jag vill lÀgga 600 kronor pÄ ett doftljus. 
 
ELEVEN - Chanel Cardholder
NÀr jag sÄg den hÀr korthÄllaren sÄ bara skrek den mitt namn, allt frÄn fÀrgen till detaljerna. SÄÄ sÄ himla fin !! 
 
TWELVE - Dior Prestige Le sucre de gommage 
Dior's hudvÄrdserie ska tydligen vara bland de bÀsta, jag Àr kluven, Àr den verkligen sÄ bra som den sÀgs ?