* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 SHOP MY WISHLIST : 
 
ONE | TWO | THREE | FOUR | FIVE | SIX | SEVEN | EIGHT
NINE | TEN | ELEVEN | TWELVE
 
 
. . . . 
 
 
Jag älskar födelsedagar inte själva faktumet att man blir äldre för varje år, utan för att det är det perfekta tillfället att önska sig saker men framför allt skämma bort sig själv. Som vuxen är det sällan man faktiskt får det man önskar sig och köper det oftast själv istället. När någon av mina nära fyller år försöker jag alltid att ge något dom verkligen vill ha och inte onödigt krims och krams. Så här är den, min ultimata födelsedagslista. Sanningen är att jag själv har köpt halva av dessa sakerna till mig själv. Önskar mig också Louis Vuitton 2019 kalender till min agenda men som konstigt nog inte har blivit släppt eller ens finns att hitta på deras hemsida, vilket är väldigt märkligt för så här års finns den alltid tillgänglig. 
 
Men utöver alla dessa ytliga saker så finns det viktigare saker jag vill ha. Som evig kärlek med min man, frid, lycka, positivitet och ännu mera kärlek och massor med moscato vin. 
 
 
 
 
 
ONELouis Vuitton Alma BB
För det är den perfekta väskan till precis allt.
 
TWO - Caroline Svedbom örhängen 
Jag hade beställt dessa till mig själv inför min födelsedags men jag hann sorgligt nog aldrig få hem dom i tid. Än idag är dom fortfarande "på väg"... 
 
THREE - Dior Catwalk Bok
Dior's coffee tablebooks är bland de finaste man kan ha på sitt vardagsrumsbord. Vilken tur då att många av deras böcker består av fina tygomslag i en ljusgrå färg då det mesta av min inredning består av gråa/silvriga toner, vilket lär passa in perfekt.
 
FOUR - Zara Home Spegel Bricka
Jag har ångrat mig varje dag sedan jag kom hem från Barcelona att jag inte slog till på den när jag väl hade den i mina händer i butiken. Nu kan jag inte sluta tänka på den. 
 
FIVE - Rose Quartz Face Roller 
Jag älskar dessa ansiktsrollers, har använt min vita i flera månader nu för att öka blodcirculationen samt aktivera hudens naturliga glöd. Det är det första jag gör på morgonen, dels för att få ner svullnaden under ögonen och ansiktet. De är bland de bästa som finns ! 
 
SIX - Canon EOS M50
Jag har en ting för systemkameror, efter ett viss antal år så byter jag alltid ut mina kameror. Och detta lär nog bli min nästa systemkamera, när jag först såg den så visste jag bara att denna skulle bli min nya kamera. 
 
SEVEN - Dior Nagellack Palais Royale
Inte för att jag behöver ännu en mauve färgad nagellack i mitt liv utan helt enkelt för att den är snygg och jag vill ha den punkt slut. 
 
EIGHT - Louis Vuitton Monogram cosmetic pouch
I flera år har jag haft ögonen på Louis Vuittons sminkväska, men i år verkar det vara det året som jag äntligen slår till på den, eller ? 
 
NINE - Balmain Hair brush Silver Edition
Jag behöver inte den men jag behöver den i mitt liv. Har den guldiga hårborsten så den silvriga borde inte vara något undantag. Den är så himla fin ! 
 
TEN - Diptyque Doftljus
Som en riktig doftljusfantast så är det inte så konstigt att jag har längtat i år och dar efter ett doftljus från det franska märket Diptyque. Jag har tidigare inte hittat någon svensk återförsäljare i Malmö som säljer dessa ljus men det är väl lika bra för jag har inte varit riktigt säker på om jag vill lägga 600 kronor på ett doftljus. 
 
ELEVEN - Chanel Cardholder
När jag såg den här korthållaren så bara skrek den mitt namn, allt från färgen till detaljerna. Såå så himla fin !! 
 
TWELVE - Dior Prestige Le sucre de gommage 
Dior's hudvårdserie ska tydligen vara bland de bästa, jag är kluven, är den verkligen så bra som den sägs ?