Med mindre Ă€n tvĂ„ dagar kvar till julafton.. alla julklapparna inslagna och all julmaten inhandlad Ă€r vi mer Ă€n redo för julen hĂ€r hemma som ocksĂ„ blir vĂ„r sista jul i vĂ„rt nuvarande hem. För om nĂ„gra mĂ„nader sĂ„ flyttar vi Ă€ntligen... jag Ă€r mer Ă€n redo för att flytta till nĂ„got nytt och frĂ€scht har varit det ett bra tag men samtidigt sĂ„ Ă€r det lite smĂ„ sorgligt. Jag Ă€lskar planlösningen pĂ„ vĂ„rt hem men hatar precis allt annat...LĂ€ngtar till vĂ„rt nya hem, köpa allting nytt, planera och inreda. Kommer att berĂ€tta lite mer om flytten sen nĂ€r det börjar nĂ€rma sig.
 
I onsdags kvĂ€ll jobbade jag mitt sista pass för Ă„ret sĂ„ nu har jag semester i tvĂ„ veckor och Ă€r sĂ„ redo för mysiga lugna dagar.. Men Ă€ven passa pĂ„ att blogga och ta igen sĂ„nt jag inte har hunnit med. Det ska bli sĂ„ skönt att bara fĂ„ slappa av, umgĂ„s med min andra halva, vĂ€nner, familjen och sen fĂ„ resa bort lite. Vi Ă„ker ju nĂ€sta vecka till Polen för att fira in det nya Ă„ret och fira en av mina bĂ€sta vĂ€nners 30Ă„rs dag. Har ju alltid velat Ă„ka till Warszawa. Taggad.
 
 
Imorgon blir en sista svĂ€ng pĂ„ stan med mamma för att inhandla de sista sakerna till julmiddan. Vill handla massor med olika chokladlĂ„dor att bjuda pĂ„ och Ă€ven försöka göra Cola de mono, som Ă€r en traditonell Chilensk juldrink som liknar ganska mycket Baileys. 
 
 
 
 
Mina nötknĂ€ppare kommer frĂ„n Jotex. Dessa ovanför Ă€r jĂ€tte stora och alldeles för tunga att hĂ€nga pĂ„ granen sĂ„ de fick stĂ„ pĂ„ bordet istĂ€llet som dekoration, ser minst lika fina ut. 
 
 
 
Richies nionde jul, min lilla gubbe. â™„