â–Č
20 Jan kl. 02.08

MOST WANTED : WINTER ISSUE 2019

* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
 
SHOP THIS POST :
One  | Two  | Three  | Four  | Six  | Seven | Eight  | Nine  | Ten
 Eleven  | Twelve  | Thirteen  | Fourteen  | Fifteen  | Sixteen | Seventeen  | Eighteen
 
 
 
 
Oops, jag gjorde det ingen... Till helgen hade jag planerat massor med nya inlÀgg men jag har haft lingonvecka frÄn helvetet, det var rena helvetet att jobba pÄ första dagen jag fick den och mÄdde rent ut sagt skit. Jag kÀnde mig sjuk och illamÄende precis hela dagen. NÀr jag sedan kom hem frÄn jobb, kunde jag knappt Àta. Tog en ipren tillsammans med en muskel avslappnande och somnade till nÀsta dag. SÄ hela min helg har bestÄtt av ipren, soppa, varmvattenflaska och pyjamas.  Jag har inte kunnat göra nÄgot annat, man skulle kunna tro att jag Àr van vid smÀtan efter ett par Är men icke. Jag har alltid haft hemska menssmÀrtor, men den senaste tiden har dom kommit tillbaka igen. Till den punkten dÀr ipren, varma duschar och vÀrmekuddar ibland inte hjÀlper ett dugg och precis allt gör ont frÄn Àggstockarna, till ryggen och ljumskarna.  Tycker dom borde införa en dag för alla kvinnor dÀr vi fÄr lov att stanna hemma pÄ första mensdagen, tÀnk hur underbart det hade varit. Men man kan ju alltid drömma. 
 
 
 
Juletider mÄ vara över men det betyder inte att vi slutar shoppa för det.  HÀr kommer Ärets första vill ha / sugen pÄ lista. Jag Àr helt sÄld pÄ Louis Vuitton nya "Venice" serie i rosa pastell med monogram detaljer , framför allt den fina korthÄllaren som ocksÄ finns i matchande key pouch. 
 
 
Jag vet mycket rosa och sÄnt dÀr, men rosa verkar vara vÀldigt inne just nu. Och jag brukar ju gilla lite extra mycket fina ting som gÀrna Àr i rosa och andra fina nude-aktiga nyanser. Ni hittar allt i kollaget i lÀnkarna ovanför. 
 
 
FASHION CRAVINGS
14 Jan kl. 20.11

AN ACCIDENTAL BREAK, WELCOME 2019

 
En sen god fortsĂ€ttning till er. TĂ€nk att vi har kommit sĂ„ snabbt in pĂ„ det nya Ă„ret och redan Ă€r pĂ„  3:e veckan av det nya Ă„ret... Det var inte planerat att försvinna frĂ„n er sĂ„ hĂ€r lĂ„ng tid, men ibland kommer livet i vĂ€gen helt enkelt. Inte pĂ„ ett dĂ„ligt sĂ€tt jag har bara haft vĂ€ldigt mycket att göra. Jag hade sĂ„ mycket planerat i december men hann inte ens att göra hĂ€lften. 
 
 
Jag har saknat att blogga, ni skulle bara se hur mitt utkast ser ut, fylld med halv skrivna inlÀgg som vÀntar pÄ att bli publicerade. Jag har till och med flera inlÀgg med mysiga cafe & restauranger frÄn min Amsterdam resa som inte hann komma upp. SÄ jag funderar pÄ att ÀndÄ lÀgga upp dom ÀndÄ för er som tycker om sÄdant. Det Àr ÀndÄ snart dags för restider dÄ vi nÀrmar oss vÄrtider.
 
 
SĂ„ nu sitter jag hĂ€r, lagom avslappnad med lagom mycket tid för att sĂ€tta mig ner & skriva detta inlĂ€gget. SĂ„ hur firade Paula in det nya Ă„ret dĂ„ ? Jo jag var med de tre viktigaste personer i mitt liv - mamma, pappa och Brownie. Vi Ă„t en mysig middag, drack lite go vin, tittade pĂ„ fyrverkerierna och firade in det nya Ă„ret. För mig har det blivit vĂ€ldigt viktigt att prioritera och fira bĂ„de jul och nyĂ„r med mina förĂ€ldrar sĂ„ mycket det gĂ„r, för idag kan dom vara hĂ€r imorgon kan dom vara borta. Att festa med vĂ€nner och supa sĂ„ mycket det gĂ„r Ă€r inte lĂ€ngre en prioritet. 
 
 
 
 
 
2018 var Ă„ret jag utvecklades som mest, jag pushade mig sjĂ€lv till att bli den bĂ€sta versionen av mig sjĂ€lv. Jobba pĂ„ mina dĂ„liga egenskaper, slĂ€ppa det negativa, ha mer tĂ„lamod, se det positiva i allt men framför allt ha tro.  Det var svĂ„rt men nĂ€r jag vĂ€l stĂ€llde in mig pĂ„ det tankesĂ€ttet sĂ„ kunde ingen eller inget stoppa mig.  Jag trodde aldrig att det skulle förĂ€ndra eller pĂ„verka min vardag eller liv sĂ„ mycket som det gjorde. Det gav mig sinnesro och mer lycka. Jag bevisade för mig sjĂ€lv att med positiv tĂ€nkande sĂ„ kan man Ă„stadkomma precis allt du bestĂ€mmer dig för.  Det Ă€r inte bara bullshit. 2018 var ett bra Ă„r  men 2019 kommer att bli Ă€nnu bĂ€ttre. Det har jag bestĂ€mt. 
 
 
Jag öppnade dörrarna till 2019 med samma positiva vibbar frĂ„n 2018 mer motiverad och redo att jobba hĂ„rdare Ă€n nĂ„gonsin, uppnĂ„ drömmar och leva ett bĂ€ttre liv. TĂ€nka mer pĂ„ mig sjĂ€lv och prioritera mig sjĂ€lv först, i Ă„r Ă€r Ă„ret dĂ„ jag fĂ„r lov att vara mer sjĂ€lvisk.  Jag har inte tid för negativitet, drama eller mĂ€nniskor som bara sitter och klagar och tycker synd om sig sjĂ€lva, för ditt liv Ă€r vad du gör det till. Och det Ă€r mer Ă€n okej att ta avstĂ„nd frĂ„n allt det dĂ€r för mitt vĂ€lmĂ„ende. Jag vet att jag har tjatat om det innan men jag rekommendera verkligen alla er som kĂ€nner att ni har svĂ„rt att hitta det positiva i vardagen att lĂ€sa Robin Sharma's bok "Vem grĂ„ter vid din grav". En fantastisk bok. 
 
 
Jag vĂ€lkomnar 2019 med öppna armar, för ett helt nytt Ă„r med nya chanser, nya Ă€ventyr och nya minnen att skapa 
 
 

LIFESTYLE