En sen god fortsĂ€ttning till er. TĂ€nk att vi har kommit sĂ„ snabbt in pĂ„ det nya Ă„ret och redan Ă€r pĂ„  3:e veckan av det nya Ă„ret... Det var inte planerat att försvinna frĂ„n er sĂ„ hĂ€r lĂ„ng tid, men ibland kommer livet i vĂ€gen helt enkelt. Inte pĂ„ ett dĂ„ligt sĂ€tt jag har bara haft vĂ€ldigt mycket att göra. Jag hade sĂ„ mycket planerat i december men hann inte ens att göra hĂ€lften. 
 
 
Jag har saknat att blogga, ni skulle bara se hur mitt utkast ser ut, fylld med halv skrivna inlÀgg som vÀntar pÄ att bli publicerade. Jag har till och med flera inlÀgg med mysiga cafe & restauranger frÄn min Amsterdam resa som inte hann komma upp. SÄ jag funderar pÄ att ÀndÄ lÀgga upp dom ÀndÄ för er som tycker om sÄdant. Det Àr ÀndÄ snart dags för restider dÄ vi nÀrmar oss vÄrtider.
 
 
SĂ„ nu sitter jag hĂ€r, lagom avslappnad med lagom mycket tid för att sĂ€tta mig ner & skriva detta inlĂ€gget. SĂ„ hur firade Paula in det nya Ă„ret dĂ„ ? Jo jag var med de tre viktigaste personer i mitt liv - mamma, pappa och Brownie. Vi Ă„t en mysig middag, drack lite go vin, tittade pĂ„ fyrverkerierna och firade in det nya Ă„ret. För mig har det blivit vĂ€ldigt viktigt att prioritera och fira bĂ„de jul och nyĂ„r med mina förĂ€ldrar sĂ„ mycket det gĂ„r, för idag kan dom vara hĂ€r imorgon kan dom vara borta. Att festa med vĂ€nner och supa sĂ„ mycket det gĂ„r Ă€r inte lĂ€ngre en prioritet. 
 
 
 
 
 
2018 var Ă„ret jag utvecklades som mest, jag pushade mig sjĂ€lv till att bli den bĂ€sta versionen av mig sjĂ€lv. Jobba pĂ„ mina dĂ„liga egenskaper, slĂ€ppa det negativa, ha mer tĂ„lamod, se det positiva i allt men framför allt ha tro.  Det var svĂ„rt men nĂ€r jag vĂ€l stĂ€llde in mig pĂ„ det tankesĂ€ttet sĂ„ kunde ingen eller inget stoppa mig.  Jag trodde aldrig att det skulle förĂ€ndra eller pĂ„verka min vardag eller liv sĂ„ mycket som det gjorde. Det gav mig sinnesro och mer lycka. Jag bevisade för mig sjĂ€lv att med positiv tĂ€nkande sĂ„ kan man Ă„stadkomma precis allt du bestĂ€mmer dig för.  Det Ă€r inte bara bullshit. 2018 var ett bra Ă„r  men 2019 kommer att bli Ă€nnu bĂ€ttre. Det har jag bestĂ€mt. 
 
 
Jag öppnade dörrarna till 2019 med samma positiva vibbar frĂ„n 2018 mer motiverad och redo att jobba hĂ„rdare Ă€n nĂ„gonsin, uppnĂ„ drömmar och leva ett bĂ€ttre liv. TĂ€nka mer pĂ„ mig sjĂ€lv och prioritera mig sjĂ€lv först, i Ă„r Ă€r Ă„ret dĂ„ jag fĂ„r lov att vara mer sjĂ€lvisk.  Jag har inte tid för negativitet, drama eller mĂ€nniskor som bara sitter och klagar och tycker synd om sig sjĂ€lva, för ditt liv Ă€r vad du gör det till. Och det Ă€r mer Ă€n okej att ta avstĂ„nd frĂ„n allt det dĂ€r för mitt vĂ€lmĂ„ende. Jag vet att jag har tjatat om det innan men jag rekommendera verkligen alla er som kĂ€nner att ni har svĂ„rt att hitta det positiva i vardagen att lĂ€sa Robin Sharma's bok "Vem grĂ„ter vid din grav". En fantastisk bok. 
 
 
Jag vĂ€lkomnar 2019 med öppna armar, för ett helt nytt Ă„r med nya chanser, nya Ă€ventyr och nya minnen att skapa