En sen god fortsÀttning till er. TÀnk att vi har kommit sÄ snabbt in pÄ det nya Äret och redan Àr pÄ  3:e veckan av det nya Äret... Det var inte planerat att försvinna frÄn er sÄ hÀr lÄng tid, men ibland kommer livet i vÀgen helt enkelt. Inte pÄ ett dÄligt sÀtt jag har bara haft vÀldigt mycket att göra. Jag hade sÄ mycket planerat i december men hann inte ens att göra hÀlften. 
 
 
Jag har saknat att blogga, ni skulle bara se hur mitt utkast ser ut, fylld med halv skrivna inlÀgg som vÀntar pÄ att bli publicerade. Jag har till och med flera inlÀgg med mysiga cafe & restauranger frÄn min Amsterdam resa som inte hann komma upp. SÄ jag funderar pÄ att ÀndÄ lÀgga upp dom ÀndÄ för er som tycker om sÄdant. Det Àr ÀndÄ snart dags för restider dÄ vi nÀrmar oss vÄrtider.
 
 
SÄ nu sitter jag hÀr, lagom avslappnad med lagom mycket tid för att sÀtta mig ner & skriva detta inlÀgget. SÄ hur firade Paula in det nya Äret dÄ ? Jo jag var med de tre viktigaste personer i mitt liv - mamma, pappa och Brownie. Vi Ät en mysig middag, drack lite go vin, tittade pÄ fyrverkerierna och firade in det nya Äret. För mig har det blivit vÀldigt viktigt att prioritera och fira bÄde jul och nyÄr med mina förÀldrar sÄ mycket det gÄr, för idag kan dom vara hÀr imorgon kan dom vara borta. Att festa med vÀnner och supa sÄ mycket det gÄr Àr inte lÀngre en prioritet. 
 
 
 
 
 
 
2018 var Äret jag utvecklades som mest, jag pushade mig sjÀlv till att bli den bÀsta versionen av mig sjÀlv. Jobba pÄ mina dÄliga egenskaper, slÀppa det negativa, ha mer tÄlamod, se det positiva i allt men framför allt ha tro.  Det var svÄrt men nÀr jag vÀl stÀllde in mig pÄ det tankesÀttet sÄ kunde ingen eller inget stoppa mig.  Jag trodde aldrig att det skulle förÀndra eller pÄverka min vardag eller liv sÄ mycket som det gjorde. Det gav mig sinnesro och mer lycka. Jag bevisade för mig sjÀlv att med positiv tÀnkande sÄ kan man Ästadkomma precis allt du bestÀmmer dig för.  Det Àr inte bara bullshit. 2018 var ett bra Är  men 2019 kommer att bli Ànnu bÀttre. Det har jag bestÀmt. 
 
 
Jag öppnade dörrarna till 2019 med samma positiva vibbar frÄn 2018 mer motiverad och redo att jobba hÄrdare Àn nÄgonsin, uppnÄ drömmar och leva ett bÀttre liv. TÀnka mer pÄ mig sjÀlv och prioritera mig sjÀlv först, i Är Àr Äret dÄ jag fÄr lov att vara mer sjÀlvisk.  Jag har inte tid för negativitet, drama eller mÀnniskor som bara sitter och klagar och tycker synd om sig sjÀlva, för ditt liv Àr vad du gör det till. Och det Àr mer Àn okej att ta avstÄnd frÄn allt det dÀr för mitt vÀlmÄende. Jag vet att jag har tjatat om det innan men jag rekommendera verkligen alla er som kÀnner att ni har svÄrt att hitta det positiva i vardagen att lÀsa Robin Sharma's bok "Vem grÄter vid din grav". En fantastisk bok. 
 
 
Jag vÀlkomnar 2019 med öppna armar, för ett helt nytt Är med nya chanser, nya Àventyr och nya minnen att skapa !