‚Ė≤
18 Jul kl. 19.55

ADIDAS SUPERSTAR ALL WHITE

 
 
 
 Mina sneakers finns att klicka hem h√§r. 
 
 
 
 
H√§r kommer √§nnu ett inl√§gg av en sneaker fanatiker...  Fr√•n Instagram till gatorna, krisp vita sneakers √§r n√•got vi ser √∂verallt. Finns inte m√§ktigare sneakers √§n ett par krisp vita sneakers. Dom g√•r aldrig ut ur stil och passar precis allt. 
 
 
K√∂pte dessa fr√§scha sneakers fr√•n Adidas Originals i b√∂rjan av sommaren och har anv√§nt dom flitigt under veckorna, dessa var till och med mina to go to n√§r vi var i Barcelona f√∂rra m√•naden. Dr√∂mmer just nu om ett par Dior sneakers eller Alexander Mcqueen, b√•da √§r s√• himla fina p√• sina s√§tt. 
 
 
 
 
 
 

NEW IN
15 Jul kl. 17.07

KARL LAGERFELD KLASSISK SHOULDER BAG

 
A KLASSIK KARL LAGERFELD BAG
 
 
 
Den här väskan från Karl Lagerfeld har länge funnits på min önskelista men jag har av mängder olika anledningar alltid valt andra väskor eller accessoarer först. Valde att äntligen slå till på den när jag hitta den på rea för 2000 kr och ytterligare 15% extra på det, slutade med att jag fick den för värsta fynd priset. Det fick mig att inse att jag är väldigt strategisk med mina märkes köp eller shopping över lag. Vilket oftast leder till riktig grymma fynd och rabatter.. Funderar faktiskt på att skriva ett helt inlägg om det men det får bli en annan gång. Har massor med tips och trix!  
 
Karl Lagerfels klassiska v√§ska √§r ganska enkel i designen och mycket mycket billigare √§n andra designer v√§skor. Jag √§lskar den skarpa formen, guld detaljerna och att den √§nd√• √§r r√§tt stor och rymlig. Jag √§ger den redan i den minsta storleken sedan tidigare, det var bland de f√∂rsta av mina designer v√§skor som jag k√∂pte. Och med tanke p√• Karl Lagerfelds bortg√•ng i b√∂rjan av √•ret k√§ndes det mer √§n aktuellt att ha ha denna godingen i min kollektion. √Ąven om jag mest ska anv√§nda den som en varje dag v√§ska till jobbet. Jag v√•gar n√§mligen inte riktigt g√• runt med min dyra Givenchy v√§ska ensam om kv√§llarna.¬†
 
 
Min väska hittar ni  här. 
 
 
 
Guld detaljer, Reglerbar & avtagbar axelrem, stor innefack och två mindre fack samt en ytterficka med stängning. Väskan stängt enkelt och smidigt med clickspänne.
 
 
 
 
 
NEW IN
14 Jul kl. 10.08

SOMMARENS FINASTE RESV√ĄSKOR

* INL√ĄGGET INNEH√ÖLLER ADLINKS
 
 
 
 
SHOP THIS POST : 
 
 
 
 
 
En rosa resväska har länge varit på min önskelista men även en nude eller beigefärgad. Min allt för gamla resväska klarar knappt av att stå upp längre och skulle nog inte klara av en enda resa till. Men att faktiskt välja eller hitta en resväska är lattare sagt än gjort. Jag har tjatat i år och dagar om en rosa resväska... Ja men vilken då?  Tidigare har sortimentet på resväskor varit ganska blyg, där en och samma rosa resväska har sålds precis överallt men i år tycker jag att sortimentet har uppdaterats och utökats rejält. Det finns faktiskt så pass många godingar att nu har man svårt att bestämma sig för vilken som ska följa med på alla äventyr. 
 
Ovan har jag hitta några godingar som finns i butikerna just och till fynd pris också. Flera av dom är på rea just nu.. så jag passade faktiskt på att klicka hem en utav dom.. vilken får ni snart se. Blev även en ny resväska till Brownie. Lagom till våra kommande resor.
 
 
 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
10 Jul kl. 17.31

SMITH & CULT POWDER POSSE

 
 
 
Powder Posse finns att klicka hem här hos Kicks för 239:- ♥
 
 
 
 
Powder Posse är namnet på min nya favorit. Det är en blek lila med gråa och beigea undertoner. Jag älskar allt från förpackningen till färgen och namnet. Formulan är fantastisk, högpigmenterad, tunn och lätt arbetad som torkar på bara några sekunder. Allt som ett dyr nagellack borde vara. Till skillnad från övriga nagellacksmärken så har Smith & Cult en unik 8 Free-formula, vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat. Verkligen fin både på utsidan och insidan...
 
M E N den levde tyvärr inte upp till kraven när det gäller hållbarhet. Tråkigt nog så började  nagellacket smått skala sig på kanter och sidor efter 3 dagar, vilket var en stor besvikelse. Tyckte inte alls att den var hållbar och chippar av sig ganska lätt, vilket är tråkigt. Trots detta verkar just denna vara riktigt poppis.
 
Bra täckning vid ett lager men för bästa jämna resultat så är det bäst med två. 
 
 
 
 
Silverkorken går att vrida av för bättre grep vid applicering. 
 
 
Naglarna är målade med 2 lager och bilderna är tagna på 2a dagen.  
 
 
 
MY NAILS
04 Jul kl. 19.27

THE PERSONALIZED MONOGRAM

* INL√ĄGGET INNEH√ÖLLER ADLINKS
 
 
 
PERSONALIZED PINK MONOGRAM IN SAFFIANO
 
 
 
 
Men alltså hur fin är mitt nya ingraverat skal från Ideal of Sweden ? Tycker det ser så himla fint ut med egna initialer, så där unikt och personligt helt enkelt. Skalet finns i fem olika färger så det är klart att jag måste ha den i svart också..
 
 
Till skillnad från andra så har jag köpt mitt skal med mina egna pengar, för er som undrar. :) Detta är dock en av de tillfällen jag önskar att det vore ett samarbete eftersom jag är helt såld på mitt skal.. 
 
 
 
Mitt skal finns att klicka hem här. 
 
 
 
JUST NU ERBJUDANDE K√ĖP 1 F√Ö 1,¬†
K√ĖP 2 F√Ö 2 OSV....
 
 
 
 
LIFESTYLE, NEW IN
03 Jul kl. 17.26

3th July

 
 
 
Min fina anteckningsbok fick jag med som varuprov n√§r jag k√∂pte min Vouge tidning i Spanien. S√• jag k√∂pte tv√• Vouge tidningar ist√§llet! √Ąlskar att k√∂pa tidningar i Spanien f√∂r man f√•r alltid med helt galna varuprover allt fr√•n smink, till kl√§der, skor och massa annat.¬†
 
 
 
 
 
 
Och så var Juli månad full igång, jag har svårt att tro att årets första sommarmånad redan är slut och om bara några få veckor så är det Augusti och även min födelsedag. Hälsan har inte riktigt varit på topp, har lyckats vara på akuten två gånger dom senaste veckorna och väntar på en ordentligt tid för utredning hos läkaren. Sen har jag dessutom jätte svårt att sova om kvällarna fast jag är super trött. 
 
Samtidigt har jag massor med jobb som jag försöker hinna med, det är ännu klurigare att försöka bolla två olika jobb men jag klagar inte, är mer än tacksam. Å andra sidan finns det ens någon som läser bloggar under sommaren, känns inte som det..  Nu är det bara jobb som gäller resten av sommaren, vet inte heller hur jag ska hinna klämma in mitt socialaliv med vänner och familjen. Finns knappt någon tid över..Och nästa månad åker jag till kärlekens stad inför min födelsedag, det ska bli så himla roligt att åka tillbaka till Paris igen. Denna gången har  jag planerat att besöka en del ställen som jag inte har gjort innan. 
 
Nu blir det en kort paus från tvättandet med mat och ett nytt avsnitt av The Handmaids tale. 
 
 
xoxo ♥
 
 
 
Och så sommarens bästa gadget att ha i väskan med sig precis överallt. Min rosa handfläkt har verkligen varit en räddare i nöden särskilt på super varma dagar. Ni hittar handfläkten här.
 
 
LIFESTYLE