Min fina anteckningsbok fick jag med som varuprov nĂ€r jag köpte min Vouge tidning i Spanien. SĂ„ jag köpte tvĂ„ Vouge tidningar istĂ€llet! Älskar att köpa tidningar i Spanien för man fĂ„r alltid med helt galna varuprover allt frĂ„n smink, till klĂ€der, skor och massa annat. 
 
 
 
 
 
 
Och sÄ var Juli mÄnad full igÄng, jag har svÄrt att tro att Ärets första sommarmÄnad redan Àr slut och om bara nÄgra fÄ veckor sÄ Àr det Augusti och Àven min födelsedag. HÀlsan har inte riktigt varit pÄ topp, har lyckats vara pÄ akuten tvÄ gÄnger dom senaste veckorna och vÀntar pÄ en ordentligt tid för utredning hos lÀkaren. Sen har jag dessutom jÀtte svÄrt att sova om kvÀllarna fast jag Àr super trött. 
 
Samtidigt har jag massor med jobb som jag försöker hinna med, det Ă€r Ă€nnu klurigare att försöka bolla tvĂ„ olika jobb men jag klagar inte, Ă€r mer Ă€n tacksam. Å andra sidan finns det ens nĂ„gon som lĂ€ser bloggar under sommaren, kĂ€nns inte som det..  Nu Ă€r det bara jobb som gĂ€ller resten av sommaren, vet inte heller hur jag ska hinna klĂ€mma in mitt socialaliv med vĂ€nner och familjen. Finns knappt nĂ„gon tid över..Och nĂ€sta mĂ„nad Ă„ker jag till kĂ€rlekens stad inför min födelsedag, det ska bli sĂ„ himla roligt att Ă„ka tillbaka till Paris igen. Denna gĂ„ngen har  jag planerat att besöka en del stĂ€llen som jag inte har gjort innan. 
 
Nu blir det en kort paus frÄn tvÀttandet med mat och ett nytt avsnitt av The Handmaids tale. 
 
 
xoxo ♄
 
 
 
Och sÄ sommarens bÀsta gadget att ha i vÀskan med sig precis överallt. Min rosa handflÀkt har verkligen varit en rÀddare i nöden sÀrskilt pÄ super varma dagar. Ni hittar handflÀkten hÀr.