* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
 
 
 YVES SAINT LAURENT TOP SECRETS LIP PERFECTOR
 
 
 
 
Glöm ChanelŽs berömda lÀppbalsam Rouge Coco Baume, YSL's top secrets lip perfector is the real shit. Yves Saint Laurent Top secrets lip perfector Àr ett  3-i-1 lÀppbalsam som reparerar, exfolierar, och skyddar samtidigt som den mjukgör lÀpparna. Den behagliga formulan gör att den glider lÀtt pÄ lÀpparna, nÀstan som smör vid applicering. Och tas lÀtt upp av lÀpparna vilket gör lÀpparna super mjuka. LÀppbalsamet Àr breikad med sheasmör, antioxidanter samt extrakt frÄn Annatto-frukten.
 
 
Det hÀr lÀppbalsamet rekomenderas stort till de som lider av extremt torra lÀppar dÀr sprickor och fnashet Àr vardag. Dina lÀppar kommer att Àlska den !
 
 
Finns att klicka hem hÀr för 350 :- 
 
 
 
 
SÄ hÀr beskrivs Yves Saint Laurent Top Secrets Lip Perfector : 

❝ Ett 3-i-1 lĂ€ppbalsam som reparerar, exfolierar, mjukgör samtidigt som det betonar lĂ€pparna med en hĂ€rlig fĂ€rg. Med den nya formulan fĂ„r lĂ€pparna den exklusiva och skonsamma behandlingen som ger dig en lyxig och lĂ„ngvarigt komfort för att fĂ„ de efterstrĂ€vande vackra och vĂ€lmĂ„ende lĂ€pparna.

Lip Perfector kan Ă€ven anvĂ€ndas under makeup och Ă€r den perfekta produkten för dig som vill ha en elegant och praktisk lĂ€pprodukt. ❞  

15ml , 340 :-