‚Ė≤
18 Sep kl. 09.24

Disney Magic

 
 
I ett hav av massor med Mimmi öron fann jag dessa.
Dom var jag självklart tvungen att få med mig hem - som minne.  
 
 
 
 
Vår andra dag (fredag) i Paris hade vi planerat in en väl längtad heldag på Disneyland, vi hade biljetter till båda parkerna och ville uppleva och se så mycket vi kunde, då sist vi var där vintern 2015 inte hann se så mycket pga det ruskiga vädret. Denna gången fick vi verkligen jackpott med vädret. Det kunde inte varit bättre förutom att timmarna flög verkligen förbi och man behöver mer än en dag för att verkligen njuta av båda parkerna. Glöm att Disneyland skulle vara en plats för bara barn, här hittar du alla möjliga åldrarna faktum är att jag blev förvånad att det faktiskt var så mycket vuxna särkilt i 40- 50plus uppåt! Disney magi har verkligen ingen ålder. Det är aldrig försent att uppleva Disneyland om det är något man vill göra. Som liten drömde jag alltid om att få åka till Disneyland men det blev aldrig av istället har jag varit där  två gånger som vuxen och vet med sannolikhet att jag kommer i framtiden ta med mina barn för att uppleva den ultimata  Disney magin. 
 
Parkerna var uppdela i olika teman, allt från prinsessor, till Pirates of the Carribian och Aladdin. Roligaste av allt måste ha varit när vi alla åkte The Twilight zone Tower of Terror, vi visste inte riktigt vad som väntade oss så det gjorde det hela roligare och spännande. En halv hjärtattack senare och världens fulaste gruppbild visade sig det vara en form av fritt fall. Vi höll på att skita på oss och jag som hatar höjder men som vi skrattade när vi såg snapshoten dom tagit på oss!  Givetvis köpte vi med oss den fula bilden som minne. Haha! 
 
 
Vi stannade kvar tills m√∂rket f√∂ll och fick √§ntligen se¬†Disneylands fantastiska Illuminations show. Som kan beskrivas ganska enkelt med ett ord - MAGISKT, helt enkelt magiskt. Det var om√∂jligt att ungd√• att bli emotionell och t√•r√∂gd f√∂r det var s√• vackert och nostalgisk. Verkligen en upplevelse i sig. (H√§r kan ni se¬†video¬†p√• showen som n√•gon lagt upp). √Ąven om vi fick v√§nta s√• var det verkligen v√§rt v√§ntan. Tjugo √∂ver elva var showen slut, efter 20 minuter Disney magi.¬†Vi rusade mot t√•get direkt efter√•t s√• n√§r klockan v√§l slog 12 p√• kv√§llen och det var officiellt min f√∂delsedag satt vi tr√∂tta men glada p√• en proppfull t√•g p√• v√§g hem till hotellet. ¬†Tr√∂tt men n√∂jd och glad tjej.¬†
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Disney Illuminations Show. 
 
LIFESTYLE, TRAVEL
10 Sep kl. 20.31

CHANEL NO.5 L'EAU ON HAND CREAM

 
 
CHANEL NO.5 L'EAU ON HAND CREAM 
 
 
 
 
Chanel¬īs¬†handkr√§m¬†m√•ste nog vara den mest hypande och mest instagrammade handkr√§men av dem alla och finns idag¬†¬†i tre olika versioner och en fj√§rde p√• v√§g. Jag valde Chanel's¬†andra version av Le Main med doft av Chanel¬īs klassiska No¬†5, som till skillnad fr√•n parfymen har en mjuk pudrig doft. Lite starkare i doften √§n de √∂vriga Le Main handkr√§mer vilket kan vara b√•de bra och d√•ligt.¬†
 
Den ovala flaska ligger behagligt i handen och är nämligen inte så hård som den ser ut. För att få ut handkrämmen klämmer man lite lätt på flaskan och en liten klick kommer ut. Praktiskt och enkelt att ha i väskan utan att ta för mycket plats. 
 
 
50ml finns att klicka hem här. 
 
 
 
 
BEAUTY, LIFESTYLE
05 Sep kl. 18.21

Parisian Diaries: Lido de Paris

 
 
Le Lido är en av de berömda och äldsta kabaré i Paris som ligger på Champs Elysées. Den har funnits sedan 1946 och är känd för sina shower och The Bluebell girls. 
 
På deras sida kan ni både läsa mer och boka biljetter till deras shower. (tips!!)
 
 
 
 
 
 
Jag är tillbaka efter ett par underbara dagar i kärlekens stad. Att åka till Paris är alltid lika magisk men denna gången var det extra speciellt. Vi hittade på så mycket roligt som vi inte hann med sist vi va där och som länge har varit på våran bucketlist.  Vi måste ha gått i flera mil under helgen men vi fick också se och uppleva så mycket mer tack vare det. Man hinner se så mycket mer när man promenerar. 
 
Vår första kväll i Paris hade vi bokat bord kl. 23.00 på Lido de Paris som ligger på Champs Elysée för att se deras omtalade Cabaret show med de berömda Bluebell Girls. Jag har sedan alltid drömt om att se en riktig Cabaret show, ni vet sådan som det man fick se i Moulin Rouge filmen med Nicole Kidman?
 
Jag kommer för alltid att minnas denna kvällen som en av de mest stilrena fylld med glitter, glamour & magi. Jag hade inga förväntningar som helst och visste inte riktigt vad som väntade förutom dansande lättklädda flickor. Lido bjöd på en fantastisk show med perfekt musik, ljus och professionella dansare. Under två timmar satt vi mållösa, tårögda och helt uppslukade av deras fantastiska show. Helt förståeligt men tråkigt nog hade dom inga bilder policy under showen, hade det inte varit för det så hade ni fått se massor med bilder.  Fast några lyckades vi ändå få med oss. 
 
Showen avslutades strax lite efter 01 på kvällen och med röda rosor från våra män. Wow vilken kväll är allt jag kan säga ...
 
 
 
Min fina vän, är så glad att vi är så lika och att vi tillsammans kunde uppfylla ytterligare en utav våra drömmar. ♥
 
 
 
 
 
 
 
TRAVEL