I ett hav av massor med Mimmi öron fann jag dessa.
Dom var jag sjÀlvklart tvungen att fÄ med mig hem - som minne.  
 
 
 
 
VÄr andra dag (fredag) i Paris hade vi planerat in en vÀl lÀngtad heldag pÄ Disneyland, vi hade biljetter till bÄda parkerna och ville uppleva och se sÄ mycket vi kunde, dÄ sist vi var dÀr vintern 2015 inte hann se sÄ mycket pga det ruskiga vÀdret. Denna gÄngen fick vi verkligen jackpott med vÀdret. Det kunde inte varit bÀttre förutom att timmarna flög verkligen förbi och man behöver mer Àn en dag för att verkligen njuta av bÄda parkerna. Glöm att Disneyland skulle vara en plats för bara barn, hÀr hittar du alla möjliga Äldrarna faktum Àr att jag blev förvÄnad att det faktiskt var sÄ mycket vuxna sÀrkilt i 40- 50plus uppÄt! Disney magi har verkligen ingen Älder. Det Àr aldrig försent att uppleva Disneyland om det Àr nÄgot man vill göra. Som liten drömde jag alltid om att fÄ Äka till Disneyland men det blev aldrig av istÀllet har jag varit dÀr  tvÄ gÄnger som vuxen och vet med sannolikhet att jag kommer i framtiden ta med mina barn för att uppleva den ultimata  Disney magin. 
 
Parkerna var uppdela i olika teman, allt frÄn prinsessor, till Pirates of the Carribian och Aladdin. Roligaste av allt mÄste ha varit nÀr vi alla Äkte The Twilight zone Tower of Terror, vi visste inte riktigt vad som vÀntade oss sÄ det gjorde det hela roligare och spÀnnande. En halv hjÀrtattack senare och vÀrldens fulaste gruppbild visade sig det vara en form av fritt fall. Vi höll pÄ att skita pÄ oss och jag som hatar höjder men som vi skrattade nÀr vi sÄg snapshoten dom tagit pÄ oss!  Givetvis köpte vi med oss den fula bilden som minne. Haha! 
 
 
Vi stannade kvar tills mörket föll och fick Ă€ntligen se Disneylands fantastiska Illuminations show. Som kan beskrivas ganska enkelt med ett ord - MAGISKT, helt enkelt magiskt. Det var omöjligt att ungdĂ„ att bli emotionell och tĂ„rögd för det var sĂ„ vackert och nostalgisk. Verkligen en upplevelse i sig. (HĂ€r kan ni se video pĂ„ showen som nĂ„gon lagt upp). Även om vi fick vĂ€nta sĂ„ var det verkligen vĂ€rt vĂ€ntan. Tjugo över elva var showen slut, efter 20 minuter Disney magi. Vi rusade mot tĂ„get direkt efterĂ„t sĂ„ nĂ€r klockan vĂ€l slog 12 pĂ„ kvĂ€llen och det var officiellt min födelsedag satt vi trötta men glada pĂ„ en proppfull tĂ„g pĂ„ vĂ€g hem till hotellet.  Trött men nöjd och glad tjej. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Disney Illuminations Show.