Även om vi hann med otroligt mycket dom fyra dagarna vi var i Paris sĂ„ kĂ€nner jag lite sorg att vi inte hann med Versailles som vi hade planerat, antikmarknaden MarchĂ© Aux Puces De Saint-Ouen som jag sĂ„ gĂ€rna ville gĂ„ till, Ă€ta en god middag pĂ„ RalphÂŽs (som var stĂ€ngd för renovering) och L'Avenue. Till skillnad frĂ„n mina tidigare Paris resor sĂ„ var det noll fokus pĂ„ shopping denna gĂ„ngen, inte ens i lördags nĂ€r jag fyllde Ă„r, unnade dĂ„ mig nĂ„got litet samtidigt som jag köpte 30Ă„rs present till min vĂ€n. Samma var det trĂ„kigt nog med bilder, det Ă€r nog första gĂ„ngen pĂ„ lĂ€nge som jag inte gĂ„r runt helt manisk och bara fokuserar pĂ„ att ta en massa bilder pĂ„ mig sjĂ€lv eller grejer. Jag valde att njuta av den hĂ€r resan och inte lĂ€gga sĂ„ mycket fokus pĂ„ bilder eller socialamedier och det kĂ€ndes SKÖNT.  Dessurom var det sĂ„ himla mycket folk överallt att det kĂ€ndes bara jobbigt.
 
 
Nedan följer en bild bomb pÄ underbara Paris...
 
 Det hĂ€r var min utsikt under alla mina dagar i Paris, sĂ„ himla fin utsikt. Älskar det.
 
 
Andra dagen spenderade vi precis hela dagen pÄ Disneyland.  VÀdret var sÄ fint att vi pÄ vÀgen till Disneyland gjorde ett stop pÄ La Vallee Village outlet som lÄg bara en hÄllplats innan Disnyeland. Det Àr alltsÄ en liten by med över 100 modehus som Celiné, Gucci, Balenciaga, Burberry och mysiga cafeér som Laduree och Pierre Herme. För vÄr del blev det ingen shopping Àven om vi sÄ gÀrna ville men det var helt enkelt inte vÄr prio. Vi gick dÀr ett par timmar för att sedan hoppa pÄ tÄget igen vidare till Disneyland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till min födelsedag började vi dagen med en mysig frukost pÄ Angelina med fruktsallad, croissanter, söta bakelser och varm choklad. Vi Äkte sedan vidare till  Louvren för att se den berömda Mona Lisa och spenderade ett par timmar dÀr och uppskattade all fina konst och franska arkitekturen. Trots att vi spenderade ett par timmar dÀr sÄg vi knappt en tredje del av Louvren dÄ den Àr sÄ himla stor och man behöver minst tvÄ dagar om man vill se allt.   EfterÄt hade vi bokat en romantisk bÄttur med middag pÄ La Seine, vi fick uppleva Paris frÄn vattnet och det var sÄ fint. SÀrskillt nÀr vi passerade Pon de arts dÀr en gÄng i tiden alla fina kÀrlekslÄsen hÀngde. 
 
Vi avslutade kvÀllen med att slÄ klackarna i taket och firade min födelsedag pÄ en nattklubb som vi hade blivit rekomenderade av en snÀll kypare. Vi dansade i ett par timmar och slÀngde sedan in handduken vid tre tiden. Hoppade in i en taxi och Äkte hem. Det var en lyckad födelsedag med mÄnga aktiviteter och att avsluta det med tequila shots pÄ en utomhus nattklubb var pricken över iet. Ett perfekt avslut pÄ mina 30Är. 
 
Vi hade Ă€ven hela söndagen att strossa runt lite i stan och shoppa lite. SĂ„ jag passade pĂ„ att köpa födelsedags present till mig sjĂ€lv inne pĂ„ Chanel, blev tvĂ„ grejer som ni lĂ€r fĂ„ se sen. Älskar! Vi tog sedan flyget hem som gick klockan tio pĂ„ kvĂ€llen.
 
Ett helt perfekt avslut pÄ en riktigt hÀrlig semester och jag lÀngta redan till vÄr nÀsta resa ihop. BÀttre resepartners finns inte !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den berömda Mona Lisa Tavlan. 
 
 
 
 
 
 
 
SÄ hÀr nÀra var allt vi kunde komma av det som finns kvar av Notre Dame.