Hej Februari, full rulle hos mig som ni kanske mÀrkt..
 
Jag har inte riktigt kunnat komma igÄng efter julledigheten. Det tar mig liksom flera timmar att komma igÄng pÄ dagarna trots att jag ÀndÄ somnar relativt tidigt om kvÀllarna.. visst det har varit skönt att vara ledig frÄn jobb och bara slappa men nu ser jag fram emot vÄren och vÄr flytt.  Som ni vet sÄ ska vi flytta om 2,5 mÄnader och det Àr det enda jag tÀnker pÄ. LÀgenheten Àr uppsagd, besiktningen gick bra och alla kontrakter Àr pÄskrivna.  Och nÀsta vecka börjar lÀgenhetsvisningarna. Det ska bli sÄ jÀkla skönt att Àntligen fÄ flytta tillbaka till stan. 
 
SÄ just nu gÄr jag bara i inredningsbanor, det Àr det enda jag tÀnker och tittar pÄ. Jag vet exakt hur jag vill och ska ha det, har planerat detta i Är, mÄnader och veckor. Jag började redan köpa nya inrednings prylar i somras förra Äret och Àven första möbeln Àr köpt. Har en lÄng lista pÄ allt nytt som mÄste köpas och det kommer at bli sÄ roligt att fÄ fixa och hÄlla pÄ.
 
Kort och gott sÄ Àr jag vÀldigt taggad pÄ det nya Äret, det kan bara bli bra jag accepterar inget annat. SÄ förutom en jÀkla massa jobb, vÄr flytt och livet sÄ Àr det de vi har att se fram emot just nu, sen kanske det blir en liten mini semester till sommaren. Fram till dess blir det en jÀkla massa jobb.