Okej vÀnner Àr ni redo för andra delen av Warszawa genom min kameralins? 
 
 
 
Palac Cultury ( Kulturpalatset )
Varje dag gick vi förbi kulturpalatset som lÄg ett stenkast bort frÄn vÄrt hotell. SÄ himla fint,
sÀrkilt pÄ kvÀllen nÀr det lyser om den. 
 
 
 
 
VÄr första kvÀll i Warszawa, vi landade strax lite över klockan nio pÄ kvÀllen. Checkade in pÄ hotellet och gav oss direkt ut pÄ en runda i stan för att Àta. 
 
 
 
Frukost pÄ Bulk Bulk 
VÄr första frukost i Warszawa blev pÄ ett mysigt frukost / lunchstÀlle med jÀtte god mat, fluffiga amerikanska pannkakor, Àggröra, bagels och mycket mer. 
 
 
 
Åt skit goda pannkakor, med frukter, sirap och en god citronkrĂ€m. Himmelskt.
 
 
 
 
GrĂłb Nieznanego Ć»oƂnierza. ( Den okĂ€nde soldatens grav ) 
NÀr mörket började falla stannade vi kvar för att se skiftbytet mellan soldaterna som sker varje timme. NÀr det sedan blev mörkt blev det Ànnu mer stÀmningsfullt att se de fallna soldaternas lÄga lysa upp vintermörkret. En plats att tÀnka pÄ dem som saknar en grav, men ocksÄ en plats att tÀnka pÄ polens historia och vad krig innebÀr för mÀnskligheten. Ett vackert monument för att hedra och minnas alla som miste livet under vÀrldskriget. Graven ligger pÄ ett stort torg vid en vacker park och vaktas tjugofyra timmar dygnet runt av tvÄ soldater.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1a Januari, dagen efter nyÄr. Trött och frusen. 
 
 
 
Kallaste dagen under hela resan, 1a januari dagen efter nyÄr. Inte ens varm choklad och latte hjÀlpte denna dagen och efter ett tag var det dags att gÄ hem till hotellet. Det var nÀstan omöjligt att vara ute sÄ kallt som det var ! 
 
 
 
Hotel Bristol. 
 
 
Vi gick vÀldigt vÀldigt mycket trots kylan... 
 
 
 
 
Godaste stenungsbakade pizzorna pÄ Tutti Santi. Vi var tvungna att köa i nÀstan en timme för att fÄ ett bord, otroligt populÀr stÀlle. 
 
 
 
 
 
 
Otroligt dö god mat pÄ Beef N Pepper. 
 
 
Visst ni att Hermes finns numera i Warszawa ocksÄ?