I SAMARBETE MED SPARTOO

 
 
 
 
Våren är här,  iallafall om man går efter kalendarisk räkning. De första vårtecken har faktist redan börjat synas här och var och man kan inte låta bli att le lite extra. Här om dagen var det 14 grader och det var så skönt att känna solen skina mot ansiktet. Nu när våren är här och som ni säkert har listat ut vid det här laget så älskar jag ljusa sneakers eller skor över lag. Något som även passar under hela sommarhalvåret. Jag har omedvetet de senaste åren alltid kikat igång våren men ett par sprillans nya sneakers, ofta nude färgat. Faktum är att jag redan har slagit till på vårens första sneakers, ni som följer mig på Instagram vet säkert redan vilka skor jag pratar om. 
 
Jag ser fram emot att uppdatera garderoben ännu mer och byta ut min vinter jacka mot svala vårjackor, ljusa sneakers och gärna en väska att matcha till. Jag har därför plockat ihop några favoriter från SPARTOO att inspireras av inför våren och sommaren. 
 
 
 
 
 
Ett. | Två. | Tre.
 
En favorit bland sneakers är utan tvekan Puma Basket heart modellen, äger redan några par men vill mer än gärna utöka min kollektion med andra basfärger som svart, beige och grått. Just nu på listan är ett par beiga Puma Basket heart att komplettera min kollektion med. Älskar just den här modellen för dom är så enkla att tvätta av och hålla rena, men viktigaste av allt är den bekväma passformen och den söta rosetten som ger den där extra touchen !
 
 
 
 
Ett. | Två. | Tre. 
 
Och givetvis så får man inte glömma ett par krispvita sneakers, vare sig det är med detaljer eller helt vita. Drömmen just nu är ett par från Dior eller Alexander McQueen. Hittade också ett par riktigt snygga från Karl Lagerfeld med lite "Balenciaga" känsla över sig. Har också i sikte ett par superstars från Adidas helt vita. 
 
 
 
 
 
Ett. | Två. | Tre. | Fyra.  
 
See By Chloé favoriter från SPARTOO'S exklusiva avdelning med lite finare märken. En förälskelse jag länge har haft är Chloés stilrena kilklackar och espadrilles. Dom är så himla vackra på fötterna och så chic! Och väldigt, väldigt populära bland amerikanska mode bloggare. Älskar att hela kollektionen går i naturfärger, så enkla men ändå så trendiga och tidlösa!