Vi landade i Malmö igår strax efter 4 på eftermiddan, vi mötes av värme & en skinande sol. London var helt otroligt! Älskade staden, människorna allt! Det var en rolig upplevelse & dagarna bara flög, timmarna räkte inte till, till allt vi ville göra. Vi stressade & sov knappt, men vi gjorde det vi åkte dit för nämligen festa, supa & shoppa. :) 
 
Vi var framme i London strax lite över 4 på fredan & kom fram till Hotellet vid 6 tiden då vi förlorade mycket tid när vi hamnade i en mega lång kö mitt i trafiken på väg in till Liverpool Street. Men annars så gick hela resan smidig & vårt hotell låg mitt i stan 5 minuter med bil från Liverpool street. Vi bodde på Novotel London City South.
 
Lördagen började vi med buffe frukost på vårt hotell & drog sedan in till stan vid 12 tiden. Jag har aldrig gått så mycket som jag har gjort dessa dagarna, vi var inne i affär efter affär. Disney store var en av dom, vem bryr sig om vi är 20+ vi sprang runt där inne som små ungar. Man är aldrig för gammal för Disney så är det bara. Var inne på H&M som bestod av 6 våningar, helt jävla galet! 4 våningar med kläder för tjejer & en Dj som spelade musik live när man gick in i affären. Inredningen var också tooo die for! Londons H&M jämfört med Svergies är som Chanel & Michael Kors. Efter flera timmars shopping drog vi in på en Steak restaurang & varvade ner lite med god mat & drinkar. Vi drog sedan vidare mot en pub & satte oss ner för några öl & cider.