30 Oct kl. 12.23

Beauty wanties

 
 
Mina beauty wanties just nu, är så himla sugen på massor av nytt smink. 
Prio nummer ett är sminkborsten ur Rihannas kollektion för Mac och Dior nagellacks remover.
 
BEAUTY
29 Oct kl. 00.01

what´s in my makeup pouch ?

 
Favorit sminkväskan & favorit sminket.  
 
Har börjat använda Too faced´s sminkborste jag köpte för ett litet tag sedan, och skit vad den är bra och mjuk! Jag har tröttnat på Make Up Stores sminkborstar som alltid fäller en massa hår och fått lägga dom åt sidan, så himla kassa för jag gillar dom verkligen. Nu ska jag investera i en bra rengöring för sminkborstar, har läst mycket gott om MAC´s. 
 
BEAUTY
27 Oct kl. 16.05

7 år tillsammans

idag firar vi 7 år tillsammans, min älskade Brownie. han förgyller mina dagar. 7 år tillsammans, utmaning accepterad. jag älskar att vår lilla historia är ingen annan sig lik. 
 
iphonen är avstängd jag vill inte störas av menningslösa samtal eller sms, vill stänga ute hela världen idag. nu ska jag ta en snabb dusch sen ska vi ut & äta middag på något mysigt ställe. får se vad som är öppet idag söndag. ni förstår om jag inte bloggar något mera idag. :)
 
MR & MRS
26 Oct kl. 14.13

Chanel posters

 
 
Detta är mitt nya projekt som jag har jobbat med lite. Var och hämtade ut dessa Chanel poster som jag framkalla i stora format, dom ska in i fina ramar och sedan upp på vägen i köket. Dom kommer att sitta så himla snyggt uppe på vägen. Enkelt och snyggt.
 
INTERIOR
22 Oct kl. 12.20

Vanliga Ebay frågor

 
 
Det är många frågor kring Ebay ni har, jag har försökt svara på alla frågor så gott jag kan och som lite av den Ebay experten jag har kommit att bli, höhö. Jag hoppas många av er fick svar på era frågor och om inte så fråga gärna vad det är ni inte förstår eller om jag har glömt något. :)
 
 
Hur är det med frakten ?
Det är olika från säljare till säljare. Jag har personligen sällan betalat frakt och har gjort det vid max 3 tillfällen. Visa har frakt, det brukar då vara säljare från etc. UK, USA. Säljare som oftast inte har någon frakt är Kina, sen finns det självklart dom säljarna från Kina som har frakt. Om du betalar frakt eller inte beror på helt vad det är du köper & vilken säljare du köper av. Visa säljare erbjuder fri frakt medan andra har frakt från 10, 30, 50, 100 kr uppåt.
 
Hur lång tid brukar det ta att få sin vara hem ?
När man handlar saker som är billiga, så kan man räkna med att det tar sin tid just för att det är så himla billigt och för att det är utomlands. Leveranstiderna är minst 2 veckor. Alltså ca 10 - 45 arbetsdagar! Ibland kan man få hem den snabbare och ibland upp till 4 veckor.
 
Här har vi ett bra exempel ↑, en säljare som har bra betyg, som erbjuder bytte eller returnera vara (som man själv får stå för), hur lång leveranstiden ligger på & frakt. 
 
Hur vet man att det är en bra säljare man handlar ifrån ?
Varje säljare har betyg, så kallad feedback där dom rankas. Där kan man läsa vad olika köpare har lämnat för betyg. Detta kan man se längst på kanten på varje annons. Jag köper alltid från säljare som har minst 1000 feedbacks och jag läser alltid igenom feedbacken varför den säljaren är bra och om den nu har några dåliga feedback varför den har fått det. 
 
Kan man returnera ?
Att handla från Ebay är som att handla från blocket eller tradera, har du köpt varan så får du behålla den. Så var noggrann med vad det är du köper och dubbelkolla alltid. Sen finns det självklart visa säljare som erbjuder chansen att returnera varan eller byta , men det är du som står för frakten tillbaka. Tänk också på att köper du en billig grej och den är inte vad du förväntade dig så är det inte lönt att returnera den för det, för det blir dyrare i längden eftersom du själv måste stå för fraktkostnaderna tillbaka.
 
Tar dom tull ?
Enligt tullverket så tar dom ingen tull på saker under 500 kr, men visst kan man råka ut för det ändå. Jag har personligen ALDRIG och då menar jag aldrig åkt på tull när jag har köpt från Ebay - nu säger jag inte att det inte kan hända för det kan det. Men i dom flesta fallen speciellt på små saker så är det sällan man behöver betala tull detta p.g.a. dom flesta säljarna på Ebay skickar paketera som "gift" (gåva) detta gör att man inte betalar tull då det är en "gåva" inte något du själv har "Köpt" - även om man nu har det.
 
Köpa dyra märkes varor på Ebay ?
Jag köper ALDRIG dyra märkes varor på ebay vare sig det är smink, smycken eller väskor. För chansen är stor att den är falsk. Jag vill inte betala flera 100 lappar eller 1000 lappar för en vara som sedan visar sig vara falsk, för det finns ingen garanti. Visst kan det finnas några guldkorn som faktiskt är äkta, men nej jag rekommenderar inte att ni köper dyra märkes saker på ebay. Gå till affären istället där ni vet att det ni köper är äkta !
 
ON MY EBAY
18 Oct kl. 11.51

DIY: Kaffe & Honung ansiktsmask

 
 
Vad är denna ansiktsmask bra för? Det sägs att kaffe har en antioxidantisk effekt på huden, kaffebönorna innehåller antioxidanter som är välgörande för huden och skyddar cellerna mot åldrande och kan dessutom motverka bakterier. Oljan i kaffebönorna är bra för huden, de rengör och är återfettande. 
 
❤ TILL DIN ANSIKTSMASK BEHÖVER DU:
  • En liten skål 
  • 2 msk honung
  • 2 msk snabb kaffe
 
❤ SÅ HÖR GÖR DU:
Blanda samman kaffepulvret och honung i en skål. Applicera sedan på ansiktet, låt verka i ca 20-30 minuter, skölj sedan bort med ljummet vatten. Torka ansiktet försiktigt med papper.
 
BEAUTY
12 Oct kl. 16.19

New, handskar med rosett med nitar på.

Nya handskar att hålla händerna varma under hösten & vintern. Dessa var över min föväntan, hur snygga som helst och perfekt passform. Min hand plus mina lång klor får plats utan några probem, inga klumpigheter som helst! 
 
NEW IN
08 Oct kl. 00.26

Todays Bun

PICTURES
07 Oct kl. 13.21

Chanel Lèvres Scintillantes Glossimer

mitt sug efter Chanel stannar inte där, tre nya läppglans i härliga rosa toner med shimmer i.
 
BEAUTY
06 Oct kl. 13.05

Chanel collections and creations

Min första dekorations bok fick bli en klassiker "Chanel Collections and creations" det är bara en av några jag planerar att köpa och dekorera med. Att dekorera med böcker är fint, gärna klassiska böcker eller konst eller varför inte både och?
 
Till det planerar jag att köpa en uber snygg Hérmes bricka som jag har sett och en sprillas ny bord till vardagsrummet. Men först en sak i taget! Måste självklart läsa den här godingen först. :)
 
INTERIOR
05 Oct kl. 19.59

Avobath

Har precis stigit ur badet efter 1 timmes uppfriskande avobath. Avobath är en badbomb från Lush som är gjord på avokado (som det hörs på namnet) olivolja, citrongräs och rosenträ.
 
Huden smörjs av avokadon & olivoljan, medan citrongräs och rosenträ hjälper dig att slappna av och göra dig av med negativa tankar och bekymmer.  Vattnet färgas grönt och huden blir suuuper len och mjuk. Luktar inte särskilt mycket vilket enligt mig är bra eftersom jag är lite känslig för starka lukter. Gillar denna badbomben skarpt och lär köpa den fler gånger. Helt sjukt hur otroligt avslappnad jag känner mig just nu och kroppen är silkeslen. 
 
Ni kan läs mer om det på lush´s hemsida
 
BEAUTY
05 Oct kl. 09.07

Dior addict

Dior för mina läppar. "Glow Expert".
 
BEAUTY
01 Oct kl. 23.45

Chanel Kabuki brush

Min fina kabuki borste från Chanels kollektion Les Beiges. Jag köpte min i London. 
Japp, den är precis lika mjuk som den ser ut på bilden. Mjukaste smink borsten jag äger.
 
BEAUTY