Testad och väl använd. Det är säkert att säga att dessa små skönhetsprodukter är väl värda sin lilla prislapp. Du får det du betalar för! :)
 
Det matta Chanel lacket ska vi inte ens tala om, jag är fullkomligt besatt av den  och använder den minst 2 gånger i veckan. Jag förstår nu hysterin kring den och varför den har fått så bra betyg och är därmed svårt att få tag på. Den är verkligen så bra som dom säger - fast bättre. Jag ska redan försäkra mig och köpa mig en ny. heller två än en. Fast egentligen ska jag vara nöjd att jag åtminstode fick tag en till mig & min fina vän.
 
Nagellacks removern från både Chanel & Dior är perfekta och gjorda på ett sätt att du slipper kämpa och gnugga med att få bort att lacket på naglarna. Jag kan inte bestämma mig för vilken som är bäst för enligt mig så är båda lika bra, kanske är Dior lite roligare med tanke på att den har en aprikos doft, men detta kan också ibland vara lite jobbigt när man inte orkar med starka dofter på kvällen. Priserna för dessa små flaskor ligger på ungefär 160 kr. 
 
YSL ögonmakeups removern är bland det bästa jag testat, dom ljög inte när dom sa att med ett endaste svep var allt ditt ögonmakeup borta inklusive din vattenfasta mascara!  270 kr gick den loss på, men väl värt pengarna. Och man behöver bara lite för att få bort sminket på ögonen.