hej och hå !
 
alltså min fredag började ju alldeles utmärkt. började dagen med att torka upp Richies jäkla hund spya , fy för det lilla svinet som alltid ska gå runt och äta en massa skit på sina promenader. 3 små pölar spya hade han lämnat till mig och en precis utanför sovrummet. han är inte dum han. ♥ min lilla mögelost.
 
DHL var tydligen utanför min port men dom tog sig inte ens tiden att ringa upp till mig så jag kunde öppna porten eller ens kolla om jag var hemma. dom bara bestämde sig för att nä "kunden var inte tillgänglig", jävla idioter. finns ingenting som gör mig mer irriterad än när folk inte gör sitt jobb ordentligt. men jag vet det är fredag och dom vill hem tidigt så då är det jag som får betala priset. jävla skit. jag vill ha min Porter tidning NU.
 
Surfade runt lite på instagram & We heart it upptäcker att det finn svin som sitter och retucherar bort mitt vattenstämpel på MINA bilder. HUR TÄNKER ENS DESSA MÄNNISKOR? Tror dom att jag inte kommer att känna igen mina egna jävla bilder när jag väl ser dom?!