Min iphone idag. ( ❤ )
 
Största anledningen till att jag bytte ut min gamla iphone 4 mot den nya iphone 5s är självklart den champagne guldiga färgen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag körde på bara utseende så där rakt av ytligt. Dessutom känns denna som en fjäder jämfört med min iphone 4.
 
Jag har köpt 1 enda skal sedan jag köpte min iphone, jag bestämde mig från första början att jag inte ville ha något skal, för iphonen är redan snygg som den är och ett skal förstör bara den. Min iphone är skyddad på både framsidan och baksidan med displayskydd. Jag förstår inte hur visa korkade människor inte skyddar sin iphone eller framsida åtminstone - och sen så sitter dom och klagar på minsta lilla skadda. Dumb asses.
 
 Min iphone när jag först fick den. ( ❤ )
 
KAMERAN : Den nya 8 megapixel kameran är helt perfekt och bättre än många andra digitalkameror och tar grymt snygga bilder när det är ljust ute. Jag älskar att den tar skarpa , ljusa och färgglada bilder och kommer att användas flitigt i sommar. Det enda jag inte gillar och är lite sådär missnöjd med är att den tar precis lika dåliga bilder som iphone 4 när det är mörkt. Ingen vidare förändring där. Ett plus i kanten är alla nya funktioner som man kan välja mellan.
 
BLOCKERA KONTAKT : Det här är en av mina favorit funktioner, jag bara älskar den! Min lista är oändlig på hur många kontakter jag har blockerat - dom kan värken skicka sms eller ringa mig. Och det bästa av allt, har dom inte hört talas om att man kan blocka kontakter så tror dom att jag har bytt nummer! Perfekt. Har dessutom blockerat flera företag som ringer för att sälja saker. Finns inget mer irriterande än en jobbig säljare som ringer när man som mest är upptagen. Bleh.
 
SAFARI : Jag älskar att man numera kan kolla på filmer direkt via safari, jag snackar om putlocker, megavideo och allt det där. Innan behövde man en massa appar och annat skit, idag funkar det precis som en dator.
 
TOUCH ID : Hur spännande det än låter så var det inget vidare för mig. Eftersom jag har långa naglar blev detta bara jobbigt för mig men sjukt mycket bekvämare än att varje gång knappa in sin kod.