Jag har längtat efter att kunna få dela med mig av detta till er, men ville inte "jingsa" mig själv förrän allt var på plats. Och idag kom brevet som jag så ivrigt har väntat på. "Grattis, du är antagen!"
 
Jag har sagt upp mitt jobb för att börja plugga i augusti. Jag ska plugga till Inredare & Homestyling. Detta har länge varit något jag vill göra, men jag har tidigare känt att jag inte riktigt har varit redo och på något konstigt vis varit rädd och osäker. Osäker på mig själv. Rädd att misslyckas att inte klara av det. Men förra året kom det något över mig, jag tänkte okej nu är jag 25 år och jag kommer inte att bli yngre. Det är dags att ta tag i saker, börja någonstans för att uppnå mina drömmar och det lär ju inte hända så länge jag sitter och rullar på fingrarna. Jag menar jag har haft en aning ett bra tag om vad jag VILL göra & arbeta med så det logiska är väl att börja någonstans.
 
Jag började intensivt läsa om olika utbildningar och kurser och bestämde mig för att nästa år (2014) ska jag ta tag i det & börja plugga och satsa på mina inredningsdrömmar. Och nu är vi här 2014 och idag kom mitt antagnings besked. Jag är så himla glad & taggad !