› Jag har slutat läsa stor bloggar , slutade för snart 2 år sen & idag läser jag bara "små" bloggar. Dom stora bloggarna har med tiden blivit tråkiga med kassa bilder. 
 
› Jag är otrolig petig med vem jag umgås med. Om jag träffar en person som jag inte gillar från första början då är chansen ganska liten att jag pratar med den personen. Jag är väldigt petig med vem jag pratar med & framför allt vem jag umgås med. 
 
› Jag är en ensam fågel jag älskar att vara ensam. Jag uppskattar min ensam tid enormt mycket. Jag blir trött när jag umgås med folk för mycket speciellt i flera dagar. Jag kan umgås en fredag & en lördag men sen vill jag inte se dig på en vecka. 
 
› Jag dricker juice precis varje morgon tillsammans med en cigg. Äpple, Ananas, eller päron bara det är juice! 
 
› Jag är segast på att svara på sms antigen så svarar jag inom 3 sekunder eller så svarar jag 3 veckor senare. 
 
› Jag har svårt för brudar som ser bra ut men som har extremt mycket luft, jag menar stick här ifrån du inte den första bruden som ser fin ut & definitivt inte den enda. Nästa ! 
 
› Jag har tröttnat på mode bloggar, 80% av Sveriges bloggare bloggar om mode. Efter 9 år är det ganska uttjatat speciellt när dom flesta har precis samma stil. Jag vill se en tjej med långt hår, som klär sig i nude kläder, lårhöga mocka stövlar, stor pälsväst, snygg highend väska & en Rolex klocka. 
 
› Jag hatar internet troll det är verkligen människor jag har noll respekt för, jag kan gå från att vara en riktig dam till en Ghetto bitch på 0,0 sekunder. Om du ger dig på mig så kommer jag att komma efter dig. Det finns ingen chans att jag någonsin kommer att acceptera skit från någon , speciellt från människor som inte känner mig. Du vet inte vem jag är, vad jag har varit med om, vad jag är kapabel till. Om du stör dig på mig eller inte gillar mig bit ihop & behåll det för dig själv. 
 
› Jag kan sova bort en hel dag så länge Brownie ligger bredvid mig, Brownie är min sömnpiller. På riktigt.
 
› Det bästa jag vet här i livet som pengar kan köpa är att resa & upptäcka världens alla fina ställen som finns. Jag älskar att resa.