I år är nästan alla mina julklappar dekorerade med fina rosetter i olika färger & motiv. Dessa rosetter har jag gjort själv med hjälp av en mall som jag hittade hos StrangeCharmed . Jag hade inte planerat att ha rosetter på mina julklappar i år utan det bara blev så, det jag inte insåg är hur otroligt populär detta faktiskt är. Dessa rosetter säljs till och med på Lagerhaus för 30 kr paketet med 6 stycken ! Personligen så tycker jag dessa är mycket finare dessutom så kan du göra hur många du vill eller tills fingrarna ramlar av. Haha !  Rosetter är söta & fina och kan användas till precis allt möjligt. Det är endast din fantasi som kan sätta gränser. 
 
Nedanför visar jag hur jag gick till väga för att göra mina rosetter, lätt som en plätt & tar bara några minuter !
 
♥ DU BEHÖVER:
Rosett mallar, En sax, gärna en liten med spetsig kant för att komma åt kanterna ordenkligt när du klipper ut dina rosetter. En blyerts penna (stiftpenna är bäst!) , lim eller någon slags av tejp, 
 
 
 
 
♥ SÅ HÄR GÖR DU: 
 
1. Ladda ner mallen hos StrangeCharmed skriv sedan ut den. Det är gratis. :)
 
2. Klipp ut mallen, du ska nu ha 3 delar. Använd dessa mallen för att rita ut önskat antal rosetter. Du kan använda dig av vilken papper du vill för att skapa dina rosetter. När du ritar ut dina rosetter på pappret nnvänd gärna en blyertspenna så du sedan kan sudda ut eventuella streck. 
 
3. Ta hjälp av pennan runda/ locka rosettens blad neråt så den får en rundare form.
 
4. Fäst ihop ändarna A & B i mitten av C. Ändarna ska möta varandra. Jag använde mig av limm för att fästa ihop ändarna, tejp går också bra att använda. 
 
5. När du har limmat fast ändarna låt torka i några sekunder. Vänd sedan på rosetten.
 
6. Limma rosetten med den "fula" sidan neråt mot "rosetttamparna". 
 
7. Tryck lite på mitten av rosetten så delarna är ordentligt limmade. Sedan är det dags att limma fast den sista biten på mitten som håller ihop rosetten ordentligt. Den smala remsan.
 
8 Limma fast den smala remsan på mitten av rosetten. Vik sedan ändarna under & limma fast. Och voilá ! Din rosett är nu klar.