❤ VALENTINO ROCKSTUD BALLERINA FLATS : Alltså mina fantastiska Valentino skor är helt underbara, dom är inte bara fina , dom är sjukt bekväma som är viktigaste av allt & hur sköna som helst att gå i ! Prislappen på dessa svider men när du väl har dessa i din hand så är vart enda krona värt det. Promise.
 
Har ni funderingar på att köpa dessa - gör det ! 
Jag gjorde en massa research innan jag köpte dessa, var inne på Valentino affären i Köpenhamn 2 gånger & kollade på dessa & andra färger. Frågade ut personalen med alla möjliga frågor, ringde dessutom dit & ställde ännu fler frågor som jag ville ha svar på. Kollade på tusentals bilder på nätet & försökte hitta videos på Youtube men det gick inte så bra. Fanns kanske 2 bra review videos på dessa skor på Youtube vilket jag tyckte var tråkigt & konstigt med tanke på hur poppis dessa skorna är & just i den här färgen! Är inte dessa vackra skapelser värt sin egen video? 
 
Ska jag kanske spela in en video på dessa vackra skapelser ? Kanske en unboxing ? Jag vet jag har redan öppnat lådan å allt men ändå.. Hade det gillats ? 
 
UPDATE: Här är länken till min första Youtube video ever.