Jag har naturligt lÄnga naglar & vill ibland gÀrna ha mina klor lite extra lÄnga men oftast dÄ hÀnder det att dom bryts. Det kan vara lite svÄrt med naturligt lÄnga naglar men nÀr man vÀl har haft det ett par Är sÄ har man lite olika trix som man anvÀnder sig av. Detta Àr en av mina trix, ingen hemlighet direkt. Dom flesta som har naturligt lÄnga naglar anvÀnder sig av detta trixet men visst finns det alltid nÄgon som inte vet. 
 
❀ FÖR ATT LAGA DIN NAGEL BEHÖVER DU:
 
  • 1 tom tepĂ„se 
  • Nagellim / Superlim
  • Sax/ Ögonbrynssax
  • Pincett
  • Manikyrpinne
  • Nagelfil 
  • Genomskinligt lack
 
❀ SÅ HÄR GÖR DU: 
 
1. Det första du gör Àr att ta en vanlig tepÄse , klipp av överdelen & hÀll ut innehÄllet sÄ att den blir tom. Jag anvÀnder mig av Liptons te pÄsar. 
 
2. Klipp ut en liten bit av tepÄsen som tÀcker sprickan pÄ nageln eller tÀcker halva nageln eller hela nageln för mer stöd. NÀr det Àr grova sprickor brukar jag köra pÄ halva nageln för sÀkrare hÄllbarhet & klipper pappers bitar som passar nageln exakt.
 
3. NÀr du har klippt ut biten du ska ha till din nageln, ta hjÀlp av en pincett för placering pÄ nageln. Limma först pÄ sprickan pÄ nageln först, tryck gÀrna med limmets mun mot nageln. Grip sedan tag om tepÄse-pappret med din pincett och placera den över dÀr du limmat. Se till att göra det snabbt eftersom limmet torkar ganska snabbt. AnvÀnd inte fingrarna! Ta hjÀlp av manikyrpinne genom att trycka pÄ lagningen sÄ att den fastnar helt pÄ nageln. Om pappret gÄr ut lite över nagelnŽs kant gör det inget det filar man bara bort sen.
 
4.  Applicera Ànnu ett lager lim över pappret för att sÀkra det & för att lagningen ska bli hÄrdare. Om sprickan Àr djup brukar jag lÀgga pÄ Ànnu ett lager tepÄse-papper. Men oftast sÄ rÀcker det med 1. LÄt det sedan torka ordentligt i nÄgra minuter.
 
5. Nu Àr det dax att fila sÄ att det blir fint pÄ nageln och pappret & andra ojÀmnheter inte syns alldeles för mycket. Fila inte för mycket bara det nödvÀndiga för att nageln ska bli lagom slÀt. AnvÀnd gÀrna en buffer för extra slÀt nagel. Avsluta med att mÄla över ett lager med genomskinligt nagellack pÄ nageln. LÄt torka & mÄla sedan naglarna med ditt favorit nagellack i en hÀrlig fÀrg !