I januari's Shesocial paket som jag fick hem fick jag tvÄ produkter frÄn Basiderm som jag la undan & sedan totalt glömde bort att berÀtta om. TvÄ grymt bra produkter för dom som lider av aknebenÀgen hy. Nu har inte jag akne lÀngre - thank god men jag har perioder dÄ jag fÄr en finne lite hÀr & dÀr som sedan leder till att jag plötsligt har 10 andra. DÄ kan dessa produkter vara bra att ha hemma till hands. 
 

 
❝Basiderm Ă€r sĂ€rskilt framtagen av dermatologer för fet och aknebenĂ€gen hy. Produkterna Ă€r testade och utvecklade för att pĂ„ ett milt sĂ€tt rengöra, Ă„terfukta, skydda och bibehĂ„lla hudens naturliga balans samt kontrollera sebumhalten. Basiderm innehĂ„ller avancerad zink, ceramid- och oleosometeknologi samt lakritsextrakt som verkar mjukgörande, balanserande och hjĂ€lper till att minska talgproduktionen. Basiderm Foam Wash och Basiderm Daily Moisturizer Àr sĂ€rskilt utformade för att anvĂ€ndas tillsammans för bĂ€sta resultat. De Ă€r Ă€ven lĂ€mpliga för kĂ€nslig hud som genomgĂ„r medicinsk aknebehandling.❞
 
SÄ hÀr fungerar: 
 
 ▾ Basiderm Oil Control Foam Wash Àr en mild och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. LĂ„gt pH bidrar till att bibehĂ„lla den normala hudbarriĂ€ren. Utan tvĂ„l, parabener och alkohol.
 
▾ Basiderm Oil Control Daily Moisturizer Àr en lĂ€ttabsorberad ansiktscreme som Ă„terfuktar huden i 24 timmar, skyddar och motverkar glansig hy samt lĂ€mnar huden matt. Basiderm Daily Moisturizer Ă€r en av fĂ„ akneprodukter som innehĂ„ller solskyddsfaktor. Utan parfym och parabener.