Det är så mycket finare att slå in julklappar med fina sidenband än vanliga plast band. för er som undrar så har jag köpt alla banden på Ebay. Jag betalade typ 15 kr för varje rulle och några av dom bara 7 kr ! Det gillar vi.
 
 
 
 
 
Hey på er !
 
Julveckan är full igång och snart står julen vid dörren och med den närmar sig även slutet på 2017.  Tänk att nästa vecka så är det nyår ! Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden att jag har inte hunnit blogga så mycket som jag egentligen vill göra. Jag som hade massor med DIY’s att dela med mig av, i år har jag till exempel gjort min egen julgransmatta att matcha mina julstrumpor med och den blev såå fin !  Har även pysslat med anna som jag sedan kommer att visa er. 
 

Jag känner mig stressad och jag hatar den där känslan. Trots att det är 5 dagar kvar till julafton så har jag fortfarande några få julklappar att köpa. Oftast är jag klar med min julhandel vid det här laget men i år är jag faktiskt lite sent ute i år, trots att jag började köpa mina julklappar för 3 månader sen... Fattar inte hur det kunde bli såhär ändå.  Igår köpte jag sista presenten till min mami och pappas är jag inte riktigt nöjd med. Jag ville ge min mami en surfplatta och en surfplatta fick det bli !  Hon har länge önskat sig en surfplatta så det kommer att bli kul att skämma bort henne lite. Jag längtar tills jag får se hennes min ! Tycker att det är väldigt viktigt att skämma bort mina föräldrar lite extra i år eftersom båda gick i pension för några månader sen. Även om det bara är materiella saker så vill jag att dom ska känna sig lite extra speciella och uppskattade. ♥