Jag kan inte dölja det mer, jag har blivit den där tjejen...Som är i slutet av 20 års åldern och närmar sig 30 , som inte har några egna barn ännu så hennes hund blir hennes barn istället.
 
Richies jul godis måste vara det sötaste jag någonsin har bakat till honon, haha så himla söta ! I min hjärna så tänker jag att det är väl klart att min Richie också ska få njuta av goda saker under julen inte bara vi. Det är väl klart att han ska också få ha sitt eget julgodis, det är inte mer än rätt. Självklart med måtta också, vill inte att Richie ska få ont i sin lilla mage heller. Det här julgodiset innehåller jordnötssmör en gnutta kanel, ägg, vatten och vetemjöl. Kanel är inte farligt för hundar men man ska ge dom med måtta, kanel har nämligen en god effekt som motverkar diabetes och stabiliserar blodsockret. Faktum är att det finns massor med hundgodis som innehåller kanel. Och min Richie älskade sin julgodis ! 
 
 
fortsätt scrolla neråt för receptet 
 
 
 INGREDIENSER :

• ca 4 - 5 dl mjöl
• 1 lagom stort ägg
• 3 msk jordnötssmör
• 2 tsk kanel
• 1 dl vatten
 
. . . 
 
 { KAKFORMARNA KLICKADE JAG HEM FRÅN EBAY 4 för 15. ( klick ! ) }
 
 
WHAT YOU DO : 
( så här gör du )
 
Börja med att sätta ugnen på 150 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt. 
Vispa ihon jordnötssmör, ägg och kanel. Tillsätt sedan mjölet och vattnet och arbeta till en fast deg, om den blir för kladdig kan du lägga till mer mjöl. Kavla sedan ut degen på ett mjölat bord till en 1 cm tjock platta och trycka ut kakorna.  Lägg på plåten och grädda dem i mitten av ugnen i ca 15-25 minuter, eller tills de känns torra och hårda.
Vänta på att de ska bli helt kalla innan du ger en till din hund. :) 
 
 
 
 
 
 
SMÅ PEPPARKAKSGUBBAR, GRANAR & SNÖGUBBAR ★